Yardım Güncelleme yükleyemiyorum

AtakanRedmi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan Topal
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Xiaomi mi 5X 32gb cihaz aldım. Miui 8.5.6.0.0 yüklü geldi cihaz. Güncelleyiciye girip güncellemeleri kontrol et diyince ağa bağlanın hatası veriyor. Miui sitesinden orjinal Rom lar indiriyom ama paketten yükle diyince Güncelleme paketi doğrulanamıyor hatası veriyor. Ne yapacam ben şimdi. Zaten bin tane hatası var 8.5.6 nın ekran parlaklığı bile düzgün çalışmıyor. Nasıl yükleyecem ben buna güncellemeleri.

japon_bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5
Konular
0
bende root yapmaya çalıştım twrp ve su ile ancak root olamadım .Root olmadan önce developer rom atmıştım mıuı 9 7.10.12 sürümünü
daha sonra güncelleme geldi indiritor güncellemeyi daha sonra güncelle dedğimde restart olurken bütün gece bırakmam ramen telefon MIUI yazısı ekranda olacak şekilde kaldı .Bu sorunu nasıl halledebilrim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazınızda fake unlocked rom var. Cihazınıza twrp kurup eu roma geçebilirsiniz fakat eu romu yüklemeden önce winrar ile açıp firmware klasöründeki emmc_appsboot.mbn dpsyasına tıklayıp delete yapın ardından yükleyin yoksa cihazınız brick olur.

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
bende root yapmaya çalıştım twrp ve su ile ancak root olamadım .Root olmadan önce developer rom atmıştım mıuı 9 7.10.12 sürümünü
daha sonra güncelleme geldi indiritor güncellemeyi daha sonra güncelle dedğimde restart olurken bütün gece bırakmam ramen telefon MIUI yazısı ekranda olacak şekilde kaldı .Bu sorunu nasıl halledebilrim
Fastboottan tekrar twrp kurup superuser flashla

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Xiaomi mi 5X 32gb cihaz aldım. Miui 8.5.6.0.0 yüklü geldi cihaz. Güncelleyiciye girip güncellemeleri kontrol et diyince ağa bağlanın hatası veriyor. Miui sitesinden orjinal Rom lar indiriyom ama paketten yükle diyince Güncelleme paketi doğrulanamıyor hatası veriyor. Ne yapacam ben şimdi. Zaten bin tane hatası var 8.5.6 nın ekran parlaklığı bile düzgün çalışmıyor. Nasıl yükleyecem ben buna güncellemeleri.
Miflash ı dene

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Supersu 2.79 eu betada hata veriyor betada 2.82 varsa onu flashla hocam.ayrıca güncelleme dosyaları güncelleyicide bazen hata veriyor,indirdiğin dosyayı güncelleyiciden değil de normal twrp ile yüklemeni tavsiye ederim

Oyla:

rainman32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Merhaba,

USB debugging açık olmadan TWRP yükleme şansımız var mı?

Orjinal romda mi5 plus cihazım açılıyormuş gibi yükleme yapıyor tam ekran gelecekken ses çıkartıp kapanıyor. Global ve çin romlarına miflash ile döndüm ve böyle yapınca TWRP kayboldu farklı rom deneyip onda da sorun var mı bakmak son çare gibi.

Oyla:

rainman32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Merhaba,

USB debugging açık olmadan TWRP yükleme şansımız var mı?

Orjinal romda mi5 plus cihazım açılıyormuş gibi yükleme yapıyor tam ekran gelecekken ses çıkartıp kapanıyor. Global ve çin romlarına miflash ile döndüm ve böyle yapınca TWRP kayboldu farklı rom deneyip onda da sorun var mı bakmak son çare gibi.

TWRP yükleyip Resurrection Remix rom denedim. O romda da aynı sorun mevcut. Cihaz başladıktan sonra rom yüklüyor. Biter bitmez telefon bir bip sesi çıkartıp kapanıyor. Miui global, çin, developer ve RR romda aynı sorun mevcut :(

Bu durumla karşılaşan var mı?

Oyla:

srcn09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
3
Merhabalar, bende bugün teslim aldım hepsiburada.com'dan Mi5x aldım aynı dediğiniz gibi olay bende de mevcut. Nasıl EU rom yükleyebiliriz bakalım :(

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek