Soru Güncelleme yapmalımıyım ?

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Sürümüm Miui 9.6.4.0 android 7, yeni güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Pardon da, Siz neden Sayın veliazak hocamı zikrediyorsunuz, kendisi isterse cevaplar zaten...sizin bir cevabınız varsa da, yazarsınız, sırf yazmış olmak için de, herhangi bir şey yazmanıza gerek yok...teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Haber - Sizce Nasıl? Fikriniz Benim İçin Önemli

Yukarıdaki konu içeriğindeki hitabet tarzı ve yanlışı öven, ne yazıldığını okumayan, okusa da anlamayıp hatasında ısrar eden zihniyet yüzünden, forumda kolay kolay fikir beyan etmeyi düşünmüyorum zaten hocam. ;) Teknik olarak da, çok bilgim yok malumunuz...

Zaman neyi gösterir, onu bilemem... Terki diyar eylersem de, herkese keyifli forumlar temenni ederim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Yukarıdaki konu içeriğindeki hitabet tarzı ve yanlışı öven, ne yazıldığını okumayan, okusa da anlamayıp hatasında ısrar eden zihniyet yüzünden, forumda kolay kolay fikir beyan etmeyi düşünmüyorum zaten hocam. ;) Teknik olarak da, çok bilgim yok malumunuz...

Zaman neyi gösterir, onu bilemem... Terki diyar eylersem de, herkese keyifli forumlar temenni ederim.
Hocam, takmayın böyle kişileri kafanıza, görmezden geliniz, bizler birbirimizi biliyoruz ve kime nasıl ne şekilde davranacağımızı, forum kültürümüzden dolayı gayet iyi biliyoruz... Ben bu diyarı terk edip gitmeden, size gitmeyi yasaklıyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Sayın hocam...
Skorpi hocam lisan-ı münasiple gerekeni yazmış. Kıymetli bir büyüğümüz ve yöneticimiz olarak bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik ediyorum.
Esasında hadiseye dahil olma niyetinde değildim ama sizi menfi yönde karar almaya niyetlendiren konuyu okuyunca kafamda beliren şeytani düşünceye mani olamadım.
Kusura bakmayın ama sizin yaptığınıza halk tabiriyle pireye kızıp yorgan yakmak derler. Belki siz teknik bilgi olarak donanımlı olmayabilirsiniz ama ben biliyorum ki bir çok konuda, yol gösterici ve yönlendirici olumlu görüşlerinizden istifade eden çok üyemiz vardır. En azından devlet geleneğinden gelen ciddi, ağırbaşlı ve vakur bir tavrınız var.
Kendini bilmez birinin yaptığı böylesine seviyesiz ve ancak kendine yakışan mesnetsiz ifadesi bizim gibi insanların yakasındaki toz kadar kıymeti olamaz.
Hocama katılıyorum. Sakın ola ki muhatap alınmaması icap eden gayri ciddi yorumlar için yanlış bir karar almayasınız.
En azından Skorpi ile Koçara nın takılacağı bir veliazak dostu olarak kalmaya devam edin derim.
Sağlıcakla kalın...

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Konuyu dağıtmamak adına detaylı yazmıyorum değerli Koçara ve Skorpi abilerim... Belki, sohbet muhabbet konusuna yazarım... Düşünceleriniz ve muhabbetiniz için ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. :)

Oyla:

erra13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Sürümüm Miui 9.6.4.0 android 7, yeni güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz ?
Hocam temanızın adını öğrenebilir miyim? Baya güzel gözüküyor

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Hocam temanızın adını öğrenebilir miyim? Baya güzel gözüküyor
Onun adını unuttum hocam bulmaya çalışırım şimdiki temam bence en iyilerden simge tasarımı çok iyi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-13-04-57-09-335_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-07-13-04-57-09-335_com.miui.home.png
    790,1 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2019-07-13-04-56-43-369_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-07-13-04-56-43-369_com.miui.home.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 13
Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Birkaç makyaj ve güvenlik yamaları dışında size ekstra bir kazanç sağlamaz MIUI 10. Makyaj + Android 8 + önceki sürüme göre bir nebze güvenlik... Az da olsa pil ömrü de azalacaktır. Atla deve değil tabi pil konusu şimdilik. Şu anki sürümden memnunsanız güncellemeyin derim.

Ayrıca insanların hakaret etmediği, hakka girmediği sürece forumda söylemek istediklerini özgürce söylemesi taraftarıyım. Arkadaşımızın, "veliazak" isimli kullanıcıyı güncelleme karşıtı olduğunu bilerek örnek gösterdiğini düşünüyorum. Ufak bir espri yapmış yanlış anlamadıysam. Heves ve gönül kırmaya gerek yok...

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ayrıca insanların hakaret etmediği, hakka girmediği sürece forumda söylemek istediklerini özgürce söylemesi taraftarıyım. Arkadaşımızın, "veliazak" isimli kullanıcıyı güncelleme karşıtı olduğunu bilerek örnek gösterdiğini düşünüyorum. Ufak bir espri yapmış yanlış anlamadıysam. Heves ve gönül kırmaya gerek yok...

Tamamen aynı fikirdeyim, fakat heves kaçınca da olmuyor işte, forum işi böyle bir şey... :)

Kendimi ifade ettiğim halde, iftira atan, aşağılık tavır takınan, açık ve gizli küfür edenler hariç, hakkım geçenlere helal olsun.

Oyla:
Üst Alt