Güncelleme yaparken recovery ekranında hata veriyor.

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
Birkaç gün önce global beta roma kurdum. Güncellemeyi indirdikten sonra kurmak için yeniden başlat butonuna basınca twrp ekranında hata veriyor ve öylece kalıyor. Telefonu açtığımda güncelleme yüklenemedi tekrar indirip kurmayı deneyin diyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Forumda da yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın şimdiden.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bulmaca gibi bir konu..çözüme ulaşmak için birsürü soru sorulması gerekiyor :)

Twrp sürümü belli değil,yüklediği dosya belli değil,hangi sürümden hangi sürüme geçtiği belli değil,cihaz bilgisi bile yok ama sonradan hangi cihaz olduğu anlaşılıyor,ekran resminde bu paket sagit için diyor o da bi muamma hocam kusura bakma ama kendimi labirentin içinde hissettim

Telefona indirip ana dizine attım ama dosya yöneticisindeki ana dizin ile twrp'nin install bölümündeki klasörler farklı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdan anladığım kadarıyla arkadaş twrp den Root klasörlerinin olduğu kısma girmiş. Ordan "sdcard" klsörüne girerse aradığı dosyayı bulacaktır

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10

Bu adresten güncellemeyi indirdim ancak recovery bölümünde install'a girince dosyayı bulamıyorum. Ayrıca böyle bir hata daha verdiğini fark ettim terminalde.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Anladığım kadarıyla Android versiyonunu da yükselttiniz kurduğunuz romla, bununla birlikte telefon hafızası şifrelenmiş. Twrpden wipe kısmına girip format data deyin ve gelen ekrana yes yazın ardından reboot menüsünden recoveryden başlatın . Fakat bu işlemde telefon hafızasındaki her şey silinmiş olacak. Rom dosyasını bilgisayar aracılığı ile telefonun hafızasına atın ve twrpden kurun.

Oyla:

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Twrp sürümü 3.2.3.0-sagit,
Yüklediğim dosya linkindeki developer rom,
8.8.30 sürümünden 8.9.6 sürümüne geçmek için yardım istedim,
Cihazım Xiaomi Mi 6.
Cihaz kapalıyken recovery moduna geçmek için ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda açılan ekrandan install'ı seçiyorum direkt karşıma bu klasörler geliyor,ne bir root klasörü seçiyorum ne de başka bir şey.
Ayrıca forumda yeniyim dedim böyle her detayı yazmam gerektiğini bilmemem gayet normal bence

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Twrp sürümü 3.2.3.0-sagit,
Yüklediğim dosya linkindeki developer rom,
8.8.30 sürümünden 8.9.6 sürümüne geçmek için yardım istedim,
Cihazım Xiaomi Mi 6.
Cihaz kapalıyken recovery moduna geçmek için ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda açılan ekrandan install'ı seçiyorum direkt karşıma bu klasörler geliyor,ne bir root klasörü seçiyorum ne de başka bir şey.
Ayrıca forumda yeniyim dedim böyle her detayı yazmam gerektiğini bilmemem gayet normal bence

Hocam o klasörlerin içinde "sdcard" yazan bir klasör yok mu?

Oyla:

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
Anladığım kadarıyla Android versiyonunu da yükselttiniz kurduğunuz romla, bununla birlikte telefon hafızası şifrelenmiş. Twrpden wipe kısmına girip format data deyin ve gelen ekrana yes yazın ardından reboot menüsünden recoveryden başlatın . Fakat bu işlemde telefon hafızasındaki her şey silinmiş olacak. Rom dosyasını bilgisayar aracılığı ile telefonun hafızasına atın ve twrpden kurun.
Verilerimi sıfırlamadan düzeltmenin bir yolu yok mudur?

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Verilerimi sıfırlamadan düzeltmenin bir yolu yok mudur?

Rom kurduğunuz zaman zaten telefon hafizasi dışında tüm uygulamalari verileri vs silersiniz. Ancak telefon hafizasindaki onemli verilerinizi bilgisayara aktararak bunu çozebilirsiniz

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhaba
Hata aldığınız ekran için Power + Volume Down tuşlarına tıpkı burada anlatıldığı gibi kısaca basarsanız SS alabilirisiniz.
TWRP açık iken pc bağlantısı gerçekleştirin. Aldığınız SS leri Sdcard>Picures>Screanshot klasöründe bulabilirsiniz.
Diğer taraftan Pc bağlantısı gerçekleştirdiğinizde cihazınız MTP olarak bağlanır ve cihaz içeriğini görebilirisiniz.
TWRP yükle (instal) seçeneği sadece Zip uzantılı dosyaları gösterir. (istisna olarak sağ altta yazan imaj yükle tıklanırsa .img uzantısı gösterir) Download klasörünün boş gözükmesi bu nedenledir.

Rom kurduğunuz zaman zaten telefon hafizasi dışında tüm uygulamalari verileri vs silersiniz. Ancak telefon hafizasindaki onemli verilerinizi bilgisayara aktararak bunu çozebilirsiniz

Size şu konuyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt