Soru Güncelleme yaparken imei silinir mi?

mcmoons

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Redmi note 9 için android 11 güncellemesi direkt telefonun içerisindeki güncelleme kısmına geldi. Telefonu buradan güncellemem halinde cihazımdaki imeinin silinme ihtimali var mıdır? Cihazım yurt dışı kayıtlı.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mcmoons, Konu açmadan önce cihaz ana bölümünü mutlaka inceleyin/okuyun...

mcmoons

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konuyu inceledim ama hâlâ net bir cevap yok. Önüne gelen cevap yazmış biri silinir biri silinmez biri twrp ile yükle falan demiş. Cihazımda twrp modu yok. Herhangi bir yedek almam imkansız. Cihazımın bootloader kilidi de kapalı. Ayrıca cihazım normal bir güncelleme değil de Android sürüm güncellemesi alıyor. OTA üzerinden güncelleme. Bu koşulları değerlendirerek bir cevap verilmesini rica ediyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam konuyu inceledim ama hâlâ net bir cevap yok. Önüne gelen cevap yazmış biri silinir biri silinmez biri twrp ile yükle falan demiş. Cihazımda twrp modu yok. Herhangi bir yedek almam imkansız. Cihazımın bootloader kilidi de kapalı. Ayrıca cihazım normal bir güncelleme değil de Android sürüm güncellemesi alıyor. OTA üzerinden güncelleme. Bu koşulları değerlendirerek bir cevap verilmesini rica ediyorum
Bu cihazda durum farklı twrp falan kurulmaz. Konudaki Kalıplaşmış cevaplara kulak asmayın. Burada bir çok üye günlük zorunlu bir cevap sayısı verilmiş ve kota doldurması gerekiyormuş gibi bildiğini de yazıyor bilmediğin ide maalesef :) Konuya gelirsek cihazınıza yapılan imei işleminin yöntemini bilmek gerekir. Daha önce güncelleme yaptınız null olmadıysa yine yapabilirsiniz. Diğer yandan cihaza göre de durum değişir. Mesela Çin model olup direnç değiştirilip global yapılan bir cihaz ise yine brick olma ihtimali vardır. Bunu da ayarlar / telefon hakkında / tüm özellikler / model numarasından anlayabilirsiniz..

FatihAlper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Hocam elimde note 9 var. IMEI klon durumunda şu anda yani giderse de sorun olmayacak. Daha öncesinde android sürümü değişmeden sadece miui güncellemesi yaptım. Imei yöntemi ise bildiğim kadarı ile bootloader ile yapılmış çünkü cihaz kilidi açık geldi. İmei düşmedi. Güncelleme yapıp haberdar edeyim ben sizi.

FatihAlper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Güncellemeyi yaptım. 12.0.1.0 Global sürümde şu an. Android Sürümü 11. IMEI sağlam.

Celil06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celil
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
0
Mrb telefonum redmi note 10s global güncelleme yapınca imei silinir mi

Üst Alt