Yok hocam hic yapmadm fastbootHocam istesen telefonu fastboot moduna alıp stabil romu kur sonra trwp yükleyip üzerine geliştiri romu güncelle sayfada gerekli anlatımlar mevcut diye biliyorum. Daha önce fastboot dan kurulum yapmadıysan denemeni tavsiye etmem..
Herşeyi o kadar karıştırmışsınız, birbirine girmiş ki, çıkana aşkolsunOlmadı hocam
hocam bahsettiginiz yerde bulamadım mi4 konusunu anlatabilrmisiniz burdan nasıl yüklücem rom uHerşeyi o kadar karıştırmışsınız, birbirine girmiş ki, çıkana aşkolsun
Mevcut romunuz kararlı sürüm ve siz buna Updater yani güncelleyici ile multirom yüklemeye çalışıyorsunuz. Üstelik illegal bir sürüm üzerine. 1000 kere de yapsanız hata almaya devam edeceksiniz. Twrp yükleyip onunla multirom yüklemeniz gerekiyor.
Şimdi herşeyi bir kenara bırakıp, öncelikle sıkça sorulan sorular konusu olmak üzere Mi4 bölümündeki videolu ve resimli rehberlere bir göz atın. İşlemleri anlamaya çalışın. Biraz bilgi edindikten sonra istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi4 bölümüne girin. Orada özellikle sabit konular içinde rehber konular var. Resimli, videolu anlatımlar size yardımcı olacaktır.hocam bahsettiginiz yerde bulamadım mi4 konusunu anlatabilrmisiniz burdan nasıl yüklücem rom u