Arkadaşlar merhaba.
Yurt dişindan aldim cihazi imei attirdim kullaniyorum.Guncellemeler geliyor fakat yukleyemiyorum.Ziple yuklim diyorum zip hatasi veriyor.Ben normal yoldan guncelleme yapmak icin ne yapmam lazim.Otomatik olarak guncelleme gelsin ve kurulsun.
Bir Defaya mahsus twrp üzerinden Global/Stock/Fabrika rom yükleyin .
Yükleme işlemi bittikten sonra reboot-sistem dersiniz cihaz açılır ve twrp silinir.
Yüklediğiniz rom'a OTA üzerinden güncelleme geldiği vakit otomatik kendisi indirir ve kurulum yapar.
Bu durumda dikkat edilecek tek husus cihaz içerisinden
fabrika ayarlarına dönmeyin ve tuş yöntemi ile
hard reset atmayın aksi halde var olan imei no'lar
silinir.
Twrp kalkacağı için rom kurmadan önce twrp
backup kısmından
EFS ve
Persist yedeği alıp 3-5 yere saklamanızda fayda var, olası bir imei silinme durumunda tekrar yüklersiniz imei noları.
Bu linkteki yöntem ile MUHAKKAK yedek alın ( EFS+Persist)
TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında "Yedekleme/Backup" nasıl yapılır onu anlatacağım. rock~~ Öncelikle "Yedekle/Backup" kısmına nasıl geçildiğini görelim. Karşımıza aşağıdaki gibi seçenekler gelecektir...
forum.miuiturkiye.net
Bu linkten
recovery dosyasını indirin.
Mi 9T Pro / K20 Pro Global Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. V11.0.3.0.QFKMIXM versiyonun da iseniz, Ota rom indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme...
forum.miuiturkiye.net
Bu şekilde indirdiğiniz romu kurun
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...
forum.miuiturkiye.net