Güncelleme Sorunu!

Myavuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Merhaba,

Miui telefona yüklemiştim. Ancak uzun bir süredir güncellemelerini yapmadım. Şimdi ben bunu güncellemesini nasıl yapacağım? Yeni güncellemeyi nereden indireceğim birde onu söylerseniz iyi olur. Forumda arama yaptım ama bu konu ile ilgili bir açıklama göremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay Gelsin.

A.Skywalker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Anakin
Cihazım
Galaxy S 2
Konular
4
Cvp: Güncelleme Sorunu!

Hocam öncelikle cihazınız nedir ?
Cihazınıza uygun güncel ROM'u indirip yükleyebilir ya da OTA olarak (otomatik internet üzerinden güncelleme diyebiliriz) yapabilirsiniz (ota güncellemesi çıktıysa tabi.)

Myavuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cihaz samsung galaxy s3 cihaza 4.12.5 miui versiyon yükledim. fakat google play store yok apk olarak indirip de kurulmadı. veya sürüm den dolayı tam bir bilgim de yok ? farklı farklı play store apk ları da denedim ama çalışmadı. google play store olmadan telefon boş yani benim için vede  bütün ayarlarım gitti şuan perişan haldeyim telefon benim için şuan 3310 gibi

Myavuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sorunumu biraz araştırdım dediğim gibi tam bir bilgim olmadı için bayadır da miui güncelleme yapmamıştım. Gapps yüklemem gerekiyormuş bilmiyordum şimdi yükledim sorunumu hallettim.

Üst Alt