Yardım Güncelleme sorunu

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
Sizin cihaz çin model. Dirençte yoksa içinde Fake rom vardır zaten. Güncelleme yapamaz. Bu şekilde kullanacaksınız. Çözümü yok şuanda.
Her zaman global cihazları tercih etmeniz gerekiyor.
Tamamdır çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın çok soru sordum belki ama. Fake rom otadan güncelleme alır mı ya da nasıl anlaşılır fake olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de güvenlik güncellemelerinin tamamını yapıyor. Bugüne kadar yaptım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Tamamdır çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın çok soru sordum belki ama. Fake rom otadan güncelleme alır mı ya da nasıl anlaşılır fake olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de güvenlik güncellemelerinin tamamını yapıyor. Bugüne kadar yaptım
Güncelleme yapmıyorsa fake romdur yapıyorsa değildir başka bir sorun vardır. Sıfırlayın vs. bunları deneyin. Başka aklıma gelen bir şey yok. iyi forumlar.

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
Güncelleme yapmıyorsa fake romdur yapıyorsa değildir başka bir sorun vardır. Sıfırlayın vs. bunları deneyin. Başka aklıma gelen bir şey yok. iyi forumlar.
Bir risk alaraktan gelen güncellemeyi tekrardan denedim. Ama maalesef olmadı. Telefonum eski sürümüne yeniden açıldı yine 5-6 kere reboot ettikten sonra.
Benim şu anda yüklü sürümüm bu 2.0.207.0.VNAMIXM
Ama gelen güncelleme sürümü 3.0.5.0 WNAMIXM
Bu yüzden de uyumsuz oluyor.
Her şey için ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Sanırım telefonu değiştireceğim ☺️

Güncellemedensonra açılmayıp gelen ekranıda paylaşıyorum zaten kırmızı yazı ile hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

• file_00000000dd7071f5895f53a4530e490a.jpg
    file_00000000dd7071f5895f53a4530e490a.jpg
    224,9 KB · Görüntüleme: 3

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Bir risk alaraktan gelen güncellemeyi tekrardan denedim. Ama maalesef olmadı. Telefonum eski sürümüne yeniden açıldı yine 5-6 kere reboot ettikten sonra.
Benim şu anda yüklü sürümüm bu 2.0.207.0.VNAMIXM
Ama gelen güncelleme sürümü 3.0.5.0 WNAMIXM
Bu yüzden de uyumsuz oluyor.
Her şey için ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Sanırım telefonu değiştireceğim ☺️

Güncellemedensonra açılmayıp gelen ekranıda paylaşıyorum zaten kırmızı yazı ile hatayı veriyor.
Cihaz çin olduğu için maalesef cihaz global romda kendini açmıyor convert romdan kurtuluş yok fazla ugraşmayın isim değiştirme yöntemi ile çin romuna geçebilirsiniz ama türkçe yok google uygulamaları yok sıkıntı çıkarır büyük ihtimalle bazı yöntemlerle gapps kurulabiliyor. Cihaz almadan önce global olmasına dikkat edin seri numarasından tutun direnç durumu ve imeisine kadar hepsine kadar sorgulatın.

Üst Alt