Çözüldü Güncelleme Sorunu

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Uygulama güncellemeleri hiç eksik olmazdı ama bir süredir hiçbirinin güncellemesi yok. Açıkçası bu bana hiç normal gelmedi. Bir sorun var gibi görünüyor. Sizce ne olabilir?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Ya bu güncelleme sorunu da telefon ile alakalı sanırım. Bir süredir gerçekten her şey tuhaf. Uygulamarın yavaşlayıp durdurulması bir yana şimdi de galeri sorun çıkarıyor. Tek bir dosya hariç göstermez oldu sonra birazı geldi ama o da eksik falan. Dosya yöneticisinden görünüyor hepsi. Bir sorun var ama ne anlayamadım. Gerçekten yardımcı olacak biri yok mu?

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Ya bu güncelleme sorunu da telefon ile alakalı sanırım. Bir süredir gerçekten her şey tuhaf. Uygulamarın yavaşlayıp durdurulması bir yana şimdi de galeri sorun çıkarıyor. Tek bir dosya hariç göstermez oldu sonra birazı geldi ama o da eksik falan. Dosya yöneticisinden görünüyor hepsi. Bir sorun var ama ne anlayamadım. Gerçekten yardımcı olacak biri yok mu?
Dosyalarınızı yedekleyip sıfırlama yapabilirsiniz düzelme ihtimali var ama düzelmezse yazılımı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. En son hiçbir şey fayda etmemişse başka rom yükleyebilirsiniz.

Oyla:

SerdarCoruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
~
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Otomatik güncellemeyi kapatmayı denediniz mi? çünkü siz fark etmeden otomatik güncelleme açık ise zaten kendisi güncelleme alacaktır. Bu durumda siz baktığınızda güncelleme görmemeniz doğal olur.

Oyla:
Üst Alt