- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Xiaomi mi 8lite
- Konular
- 4
Yurtdışı.Rom indirin güncellenemedi yazıyor zip dosya halınde indirip otadan manuel deniyorum olmuyor recovery moddan deniyorum eror veriyor kırmızı yazı halindeVerdiği hata nedir acaba?? Cihaz yurt dışı mı?
Yurtdışı.Rom indirin güncellenemedi yazıyor zip dosya halınde indirip otadan manuel deniyorum olmuyor recovery moddan deniyorum eror veriyor kırmızı yazı halinde
Verdiği hata nedir acaba?? Cihaz yurt dışı mı?
Anladım hocam mıuı 12 yakın bir zamanda gelecek deniyor geldiği zaman onuda deniyeyim olmazda bu dediklerini uygulayım.Çok sağolCihazda twrp var bu şekilde kuramazsin gelen güncelleme şöyle açıklayayım.
Her cihazın Bir adı var benim cihazım note 8 pro adı "begonia" red mi k30 " phoenix" bi ikisine baz alarak güncelleme geldiğinde dosyasının içinde k30 dan örnek veriyorum "phoenixin" note 8 proda "begonian" yazar sonuna harf ekli geliyor twrp bunu algılamayaz hatalı rom uyarısı verir bunu çözmenin yoluna gelirsek güncelleme dosyasını pcye atıyoruz zipten çıkarıyoruz.
İsim hatası olan dosyayı notepadd++ açıp sonundaki harfleri silioz kaydedip dosyayı tekrar zip olarak toplayıp cihaza atıyoruz twrp açıp flash yapınca tek seferde kuruyor ama değişim yapılan dosya konusu forumda mevcut daha önce denk geldim cihazının adını öğren öyle başla işlemlere
Cihaza imei atılırken magisk manager yani root atılmış biryerde okudum rootlu cihaz güncellenirken hata verir diye sebebi rootlu olmasımı acaba