Yardım Güncelleme sorunu note 9pro

Ahmet3896

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8lite
Konular
4
Güncelleme geldi ama ne recovery ne ota nede manuel olarsk güncellemeyi yapamıyorum sebebi nedir yardımcı olurssnız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20200807_225854.jpg
    IMG_20200807_225854.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 44

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Verdiği hata nedir acaba?? Cihaz yurt dışı mı?

Ahmet3896

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı.Rom indirin güncellenemedi yazıyor zip dosya halınde indirip otadan manuel deniyorum olmuyor recovery moddan deniyorum eror veriyor kırmızı yazı halinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı.Rom indirin güncellenemedi yazıyor zip dosya halınde indirip otadan manuel deniyorum olmuyor recovery moddan deniyorum eror veriyor kırmızı yazı halinde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazda twrp var bu şekilde kuramazsin gelen güncelleme şöyle açıklayayım.
Her cihazın Bir adı var benim cihazım note 8 pro adı "begonia" red mi k30 " phoenix" bi ikisine baz alarak güncelleme geldiğinde dosyasının içinde k30 dan örnek veriyorum "phoenixin" note 8 proda "begonian" yazar sonuna harf ekli geliyor twrp bunu algılamayaz hatalı rom uyarısı verir bunu çözmenin yoluna gelirsek güncelleme dosyasını pcye atıyoruz zipten çıkarıyoruz.
İsim hatası olan dosyayı notepadd++ açıp sonundaki harfleri silioz kaydedip dosyayı tekrar zip olarak toplayıp cihaza atıyoruz twrp açıp flash yapınca tek seferde kuruyor ama değişim yapılan dosya konusu forumda mevcut daha önce denk geldim cihazının adını öğren öyle başla işlemlere

ozgurerd19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi pro
Konular
1
12 ne zaman gelecek acaba?

Ahmet3896

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8lite
Konular
4
Cihazda twrp var bu şekilde kuramazsin gelen güncelleme şöyle açıklayayım.
Her cihazın Bir adı var benim cihazım note 8 pro adı "begonia" red mi k30 " phoenix" bi ikisine baz alarak güncelleme geldiğinde dosyasının içinde k30 dan örnek veriyorum "phoenixin" note 8 proda "begonian" yazar sonuna harf ekli geliyor twrp bunu algılamayaz hatalı rom uyarısı verir bunu çözmenin yoluna gelirsek güncelleme dosyasını pcye atıyoruz zipten çıkarıyoruz.
İsim hatası olan dosyayı notepadd++ açıp sonundaki harfleri silioz kaydedip dosyayı tekrar zip olarak toplayıp cihaza atıyoruz twrp açıp flash yapınca tek seferde kuruyor ama değişim yapılan dosya konusu forumda mevcut daha önce denk geldim cihazının adını öğren öyle başla işlemlere
Anladım hocam mıuı 12 yakın bir zamanda gelecek deniyor geldiği zaman onuda deniyeyim olmazda bu dediklerini uygulayım.Çok sağol

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Twrp gittiği zaman IMEI düşmüyor ise cihazdan stock recovery geçiş yapıp güncelleme sorunsuz alabilirsin ama öncesinde yedek al efs (IMEI) yedeği (usb veya pcye aktar ) hani olur twrp gidince düşerse IMEI tekrar twrp kurup yedekten restore dersin

Ahmet3896

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8lite
Konular
4
Cihaza imei atılırken magisk manager yani root atılmış biryerde okudum rootlu cihaz güncellenirken hata verir diye sebebi rootlu olmasımı acaba

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Cihaza imei atılırken magisk manager yani root atılmış biryerde okudum rootlu cihaz güncellenirken hata verir diye sebebi rootlu olmasımı acaba

Alakası yok root ile güncellemenin. Linkte anlatılan yöntem ile güncelleme yapın...

Üst Alt