Yardım Güncelleme sonrası Twrp'de kaldı.

hbb03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar abilerim kardeşlerim umarım bana yardım edersiniz. Mi9t cihazıma biraz önce güncelleme geldi ve yeniden başlatınca cihaz kendisi otomatik Twrp'de yükledi. Daha sonra reset atarken yükleme ekranında kaldı. Mi logosu ve üstte açılmış kilit simgesi. Yaklaşık 5dk bu şekilde kaldı ve twrp ekranı geldi. Yedek almamıştım ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Teşekkürler

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Romu indirip telefon hafızasına atın, TWRP'den wipe bölümüne girip, Advanced wipe > Cache, Dalvik cache, System işaretleyip onaylayın, sonra romu yükleyin, kurulum bitince Wipe dalvik cache yazısı çıkacak sol altta tıklayıp sonra da reboot diyin..
Ben temiz bir kurulum olur diye direk format data dedim ama verileri kaybetmeden cihazı açabilecek başka bir yol gelmiyor aklıma..

Oyla:

hbb03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Romu indirip telefon hafızasına atın, TWRP'den wipe bölümüne girip, Advanced wipe > Cache, Dalvik cache, System işaretleyip onaylayın, sonra romu yükleyin, kurulum bitince Wipe dalvik cache yazısı çıkacak sol altta tıklayıp sonra da reboot diyin..
Ben temiz bir kurulum olur diye direk format data dedim ama verileri kaybetmeden cihazı açabilecek başka bir yol gelmiyor aklıma..
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tekrardan zaman ayırıp ilgilendiğiniz için.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tekrardan zaman ayırıp ilgilendiğiniz için.
Rica ederim Hocam, umarım sıkıntı çözülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yaptınız hocam, aklıma takıldı..

Son düzenleme:
Oyla:

hbb03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Rica ederim Hocam, umarım sıkıntı çözülür.

Ne yaptınız hocam, aklıma takıldı..
Hocam selamlar. Maalesef dediğiniz yöntem çalışmadı ben de wipe ladım ama buna rağmen ilginçtir güncelleme olmuş miui 12 şeklinde açıldı.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
bunu deneyin

Oyla:

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Hocam selamlar. Maalesef dediğiniz yöntem çalışmadı ben de wipe ladım ama buna rağmen ilginçtir güncelleme olmuş miui 12 şeklinde açıldı.
Normalde çoğu cihaz için geçerli değil mi hocam bu güncelleme şekli, mesela atıyorum miui 11 için güvenlik güncellemesi geldi twrpde kurulu başarılı bir şekilde kuruldu ama system açılmadı diyelim bundan sonra data wipe yapmadan bir şekilde bu cihaz açılıyor olması gerek yoksa her güncellemede dataları wipe yapacaksak vay halimize.

Oyla:

hbb03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Mi9t
Konular
2
bunu deneyin
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık böyle bir sorun yaşadığımda bunu yüklerim. Bu da bana yedeklemenin önemini öğreten küçük bir ders oldu. :)

Normalde çoğu cihaz için geçerli değil mi hocam bu güncelleme şekli, mesela atıyorum miui 11 için güvenlik güncellemesi geldi twrpde kurulu başarılı bir şekilde kuruldu ama system açılmadı diyelim bundan sonra data wipe yapmadan bir şekilde bu cihaz açılıyor olması gerek yoksa her güncellemede dataları wipe yapacaksak vay halimize.
Evet ben de onu düşündüm. Artık rootsuz kullanmak da bir seçenek benim için. Ama ad away siz ne yaparım bilmiyorum.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık böyle bir sorun yaşadığımda bunu yüklerim. Bu da bana yedeklemenin önemini öğreten küçük bir ders oldu. :)

Evet ben de onu düşündüm. Artık rootsuz kullanmak da bir seçenek benim için. Ama ad away siz ne yaparım bilmiyorum.
Modeme dns girin hocam, ben öyle yaptım WiFi kullanırken sıfır reklam :)

Oyla:
Üst Alt