- Adım
- Umut
- Cihazım
- Xiaomi 13 pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 5
Baseband flashlayinca şebeke geldi mi hocam
nasıl attınız hocam formatıFormat atınca düzeldi
format attım düzelmedi bakalım ne yapacagız düşünüyorumnasıl attınız hocam formatı
Benim Mi15 server kaydı daha yapılmadı, açılana kadar kayıtsız kullanmaya devam ediyorum, hp3 güncellesem bu server kaydı açık olduğunda işlemi zorlaştırır mı güncelleme yapmamam mı lazım?Kötü haber. Demekki hyperos 3 te imei atılan cihazlar sıkıntı yaşayacak
aynı sekilde. kasınıyoruz valla.... ne güzel şebeke vardı sırf fake olayı yuzunden guncelledim. patladı cihaz. şebeke sıfır bl kapalı ohoooRedmi Note 13 Pro 5G cihazımda bootloader kilidi kapalıydı ve global sürüm yüklüydü. Ancak cihaza güncelleme gelmiyordu. Bunun üzerine, Mi Assistant ile HyperOS 2 sürümüne güncelledim. Güncellemeden sonra şebeke tamamen gitti. ADB ile modem dosyasını da atamıyorum çünkü bootloader kilidi kapalı. Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar?a
Direnç varsa dft pro ile düzelir.aynı sekilde. kasınıyoruz valla.... ne güzel şebeke vardı sırf fake olayı yuzunden guncelledim. patladı cihaz. şebeke sıfır bl kapalı ohooo
Valla be yukledim hocam sebeke gitti, tabsiyem yapma derim, lakin sende direnc varmis, bende olmadigi icin modemde atamadim puff uctu gitti sebekeBende de aynı cihaz var garnet kodlu. Direnç atılmış fakat üzerinde sanırım fake rom var mıuı 14 de kalmıs.Malum cihaz çin cihazı türkce yada global orjınalinde olmaması lazım.
Şimdi arkadaşlar bootloder kapalı ve açılması cok zor çin cihazı olduğu için.
Mi asistanla buna hyberOS sürüm yüklesem sorun sıkıntı olur mu?
2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom indirdim fakat mi asistans cihazı görmüyor ,burada okumustum direnç olanlar asistans uygulama görmüyor muş.Valla be yukledim hocam sebeke gitti, tabsiyem yapma derim, lakin sende direnc varmis, bende olmadigi icin modemde atamadim puff uctu gitti sebeke
Mi assistansla en son global surumu yukledim. Cihaz on monorö , lakin sebeke yok![]()