Soru Güncelleme Sonrası Oluşan Sorunlar

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Güncelleme sonrası cihazda parmak izinin olduğu yerde ısınma, saçma bi şekilde ahizede ısınma, höperlör performansının düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Yeni sürüm geldiği zaman bu sorunlar düzeliyor ve başka sorunlar ortaya çıkıyor sizde de bu sorunlar oluşuyor mu ? (güncellemeden güncellemeye ses performansı bi azalıyor bi normale dönüyor çok saçma deil mi sizcede) cihaz mi 6

Son düzenleme:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Güncelleme sonrası cihazda parmak izinin olduğu yerde ısınma, saçma bi şekilde ahizede ısınma, höperlör performansının düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Yeni sürüm geldiği zaman bu sorunlar düzeliyor ve başka sorunlar ortaya çıkıyor sizde de bu sorunlar oluşuyor mu ? (güncellemeden güncellemeye ses performansı bi azalıyor bi normale dönüyor çok saçma deil mi sizcede) cihaz mi 6

Büyük sistem güncellemelerinden sonra cihazın eski romdan kalan kalıntıları dolayısı ile bu tür problemler yaşanabiliyor.Veri yedekleme ile ilgili probleminiz yok ise fabrika ayarlarına dönüş sağlayıp cihazı gözlemlemekte fayda var.

alikoserize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi8
Konular
1
banada 10.3.1.0 güncellemesi geldi. face id kaldırmak istiyorum. şifrem doğru olmasına rağmen şifre kısmında ileri dediğimde herhangi bir hareket olmuyor. kasıtlı olarak şifreyi yanlış girince tekrar deneyin diyor.

Üst Alt