Yo bende kapatsamds oluyor. Sonuçta yazilimsal devreye giriyor. İkinci kamera açılması lazim genic ve dar açı iki kamera var çünkü. Ordaki akac bokeh efekti vermekten ziyade açı değiştirmek yani. Kimsenin de başına mi gelmedi yoksa kimse anlamıyor bu işten sanırım çözemedim
Hocam benim kamera da 16:9 ayarlı ve normal fotoğraf modu ve portre modu ekteki fotolarda olduğu gibi. Normal kamera da alt kısmı transparan yapıyor ama portre mod da yapmıyor. Bu şekilde olunca portre moda geçince görüntü biraz uzaklaşıyor. Kameralarda üsttekini kapattığım zaman görüntü de bir kapanma olmuyor. Yazılım olarak bir değişiklik oluyor mu onu çok anlamayadim. Daha önce mi A1 kullanıyordum. Mi A1 de Portre moda geçince görüntü yaklaştırdı. Note 5 de öyle değil. MIUI 9 ile MIUI 10 arasında kamera çalışması yönünden farklılık görmedim açıkçası. Bende ki durum bu şekilde.
Arkadaşın mi mix 2s ile denedik, portre modu farklı çalışıyor redmi note 5 e göre , mi mix2s de aynı mi mi A1 gibi Portre modunda görüntüyü yaklaştırıyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi