Yardım Güncelleme sonrası hatalar

Tanerbulbul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.2
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
28.03.2021 tarihinde telefonum bir güncelleme yaptı. Daha sonra küçük ekranda video oynatırken ekran kaybolup dokunmatik içerik dışında bir şeyi algılamamaya başladı. Ekran kaydediciden kontrol ettim; ben görmesem de küçük ekran bütün ekranı kaplamış gibi algılıyor ve dokunmatiğin çalışmasını etkiliyor. Geri bildirim sisteminden de yazdım ama cevap alamadım. Güncellemeyi değiştirme ya da bu tip bir problemi çözmek için yapılabilecek bir şey var mı? Bilen biri yardım ederse sevinirim.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam yeni bir rom atarsanız düzelir, (tabi garantisi varsa bunu göz önünde bulundurun.) Forumda mevcut bir sürü rom var.
Ayrıca geri bildirim sisteminden pek de bir şey beklemeyin, maalesef takmıyorlar.

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
İlgili uygulamanın güncellemelerini kaldırarak denediniz mi?

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
İlgili uygulamanın güncellemelerini kaldırarak denediniz mi?
Hocam esasında bu Xiaomi özellikle de "Mi Note 10" serisindeki güncellemeleri batırdı. Herkesten bir şikayet geliyor.

Oyla:

Adsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adsiz
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
Merhabalar
2 hafta önce Redmi Note 9 aldım. Cihazı daha tam kullanamadan sebepsiz yere parmak izi menusu kayboldu. Bugun MIUI 12.0.8.0 QJOMIXM sürümüne güncelledim. Adroid 10 QP1A sürümde. Aldığıma pişman oldum. Forum güncelleme sonrası alınan hatalarla dolu. Şifreler&Güvenlik ekranında parmak izi menüsü hiç yok. Forumlarda ROM atılması tavsiyesi var fakat garantisi devam ettiğinden rom atmak istemiyorum.
1. resim 2.resim
Bana verebileceğiniz tavsiye nedir? Sizce garantiye hiç beklemeden göndereyim mi?

Oyla:

erenilhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi4
Konular
0
Merhabalar
2 hafta önce Redmi Note 9 aldım. Cihazı daha tam kullanamadan sebepsiz yere parmak izi menusu kayboldu. Bugun MIUI 12.0.8.0 QJOMIXM sürümüne güncelledim. Adroid 10 QP1A sürümde. Aldığıma pişman oldum. Forum güncelleme sonrası alınan hatalarla dolu. Şifreler&Güvenlik ekranında parmak izi menüsü hiç yok. Forumlarda ROM atılması tavsiyesi var fakat garantisi devam ettiğinden rom atmak istemiyorum.
1. resim 2.resim
Bana verebileceğiniz tavsiye nedir? Sizce garantiye hiç beklemeden göndereyim mi?
Aynı sorun bende de mevcut. umarım bi çözüm bulunur ya da bulduysanız bizi de bilgilendirir misiniz?

Oyla:
Üst Alt