Yardım Güncelleme sonrası fastbootta kalması

ademirhan0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
K20 Pro
Konular
4
Arkadaşlar merhaba k20 pro kullanıcısıyım cihazıma ota olarak android 10 sürümü gelmişti yükledim cihaz fastbootta kaldı daha sonra bende tgz uzantılı rom indirim flaşlarken clean all and lock seçeneği değiştirmeyi unutmuşum romu flaşladı ama cihaz açılmadı hemde üstüne bl kapandı nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar merhaba k20 pro kullanıcısıyım cihazıma ota olarak android 10 sürümü gelmişti yükledim cihaz fastbootta kaldı daha sonra bende tgz uzantılı rom indirim flaşlarken clean all and lock seçeneği değiştirmeyi unutmuşum romu flaşladı ama cihaz açılmadı hemde üstüne bl kapandı nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum.
Zenex hocam bakar mısınız

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer bootloader kilidinizi kendiniz açtıysanız tekrar açın ve mi flash ile rom yükleyin. Eğer cihazın kilidi size açık geldiyse ya açan kişiye ulaşmanız ya da Zenex'ten ücretli teknik destek almanız gerekecektir.

Oyla:

ademirhan0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
K20 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bootloader kilidinizi kendiniz açtıysanız tekrar açın ve mi flash ile rom yükleyin. Eğer cihazın kilidi size açık geldiyse ya açan kişiye ulaşmanız ya da Zenex'ten ücretli teknik destek almanız gerekecektir.
Zenex hocam iletişme geçer misiniz rica etsem

Oyla:
Üst Alt