Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
Arkadaşlar herkese merhaba temmuz güncellemesinden sonra malumunuz dokunmatik çok kötüleşti.önceden şarjdayken var olan sıkıntı şimdi normalde iken oluyor.. Çözüm var mıdır?

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Öncelikle bayramınız kutlu olsun. a2 lite telefonum var. İsimi görüyor memnunum. Ama 1 temmuzda gelen bi güncellemeden sonra telefon çok kötü oldu ve dokunmatik doğru çalışmıyor. Root nasıl atılır onu da bilmiyorum. Bi eski sürüme geri çevirebilir miyim ? Yada sorunları giderebilir miyim ? Yardım eder misiniz ?
Önümuzde ki hafta guncelleme gelecek zaten. Dokunmatik sorunu yasayan arkadaşlarin bu sorununun giderilecegini düsünüyorum. Hic root ve geri döndürme islerini dusunme. İstenmeyen sonuclarla karşilasabilirsin

Oyla:

rebel36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi a2 Lite
Konular
0
Önümuzde ki hafta guncelleme gelecek zaten. Dokunmatik sorunu yasayan arkadaşlarin bu sorununun giderilecegini düsünüyorum. Hic root ve geri döndürme islerini dusunme. İstenmeyen sonuclarla karşilasabilirsin

Ne gibi sonuçlar mesela hocam ? Orijinal rom ile geri çevirince bi sorun olmuyor diye biliyorum.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Ne gibi sonuçlar mesela hocam ? Orijinal rom ile geri çevirince bi sorun olmuyor diye biliyorum.
Yani forumda biraz arastirma yapman yeterli belirtilen dertleri sıkıntilari goreceksin.ekim ayindan beri gözlemliyorum kimisi memnun kimisi degil kimisi halen sorunlar ile ugrasiyor. Guncellemeyi bekle derim

Oyla:

rebel36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi a2 Lite
Konular
0
Yani forumda biraz arastirma yapman yeterli belirtilen dertleri sıkıntilari goreceksin.ekim ayindan beri gözlemliyorum kimisi memnun kimisi degil kimisi halen sorunlar ile ugrasiyor. Guncellemeyi bekle derim

Planlı eskitme sayesinde kameralarımız eskisi gibi çekmeyecek, bataryalarımız eskisi gibi uzun kullanım sunmayacak, ve telefonlarımız daha da yavaşlayacak.

Güncellemeler yeni özellikler sunup bizi cezbederken, beraberinde birçok dezavantajla birlikte geliyor. Umarım yeni güncelleme telefonlarımızda vazgeçmemize sebep olmaz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Planlı eskitme sayesinde kameralarımız eskisi gibi çekmeyecek, bataryalarımız eskisi gibi uzun kullanım sunmayacak, ve telefonlarımız daha da yavaşlayacak.

Güncellemeler yeni özellikler sunup bizi cezbederken, beraberinde birçok dezavantajla birlikte geliyor. Umarım yeni güncelleme telefonlarımızda vazgeçmemize sebep olmaz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bunlar birazda etrafta dolanan mitler aslında. İphone ve samsungta gerceklesti fakat xiaomide kaliteyi az çok forumda bahsedilen konularda gordük. Xiaominin boyle birsey yapacagina ihtimal vermiyorum. Çin piyasasi bu denli kirilganken bu tür firmalar boyle adimlar atamazlar hem piyasadan hemde devletin tepkisinden korkarlar. Bu firmalarin bu denli buyumesinin ve kuresel marka olmasinin sebebi çin hukumetinin belli sartlarda verdigi imtiyaz ve desteklerdir.

Oyla:

rebel36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi a2 Lite
Konular
0
Yeni bir güncelleme geldi 50-60 mb boyutunda. Dokunmatik sorunu çözüldü gibi görünüyor. Farkları başka deneyimleyen bi arkadaş var mı ?

Oyla:

Phoebus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
0
Dokunmatik sorunu hala devam ediyor...
Lanet olsun
Temmuz güncellemesinde bende de dokunmatik sıkıntısı oldu, telefonu kullanamadım. Fastboot dan 8.1 geri döndüm, 8.1 in kasımda çıkan en stabil romunu yüklemek istedim olmadı, romlar yüklenmedi android one ekranında kaldı telefon, daha sonra sırayla tüm versiyonlar denemeye başladım ve telefonun 8.1 deki ilk versiyonu orginal rom u olan 2018 temmuz çıkışlı 9.6 versiyonunu yüklediğimde telefon açıldı. önce 8.1 in en stabil olan kasım güncellemesini yükledi, sonra 9.1 in temmuz güncellemesini yaptım, dokunmatik sıkıntısı kalmadı. şimdi de ağustos güncelemesini yaptım cihazda çift dokunma uyanması dışında sıkıntı kalmadı. Şimdi şarz ve ısınma durumunu kontrol ediyor, sıkıntı görünmüyor.
8.1 en stabil rom olmasına rağmen Android 9 da bulunan gizli dns özelliği için tekrar 9 a geçiş yaptım. gizli dns ile telefonda hiç reklam kalmadı,
bilginize

Oyla:

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
Ağustos güncellemesi ile sorun ortadan kalktı şükür..

Oyla:

bilmoş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
0
temmuz güncellemesinden sonra dokunmatikle ilgili herhangi bir sorun yaşamıyordum. ağustos güncellemesi sonrası ise şarjda iken dokunmatik kafasına göre dokunmadığım yerlere dokunuyormuş gibi işlem yapmaya başladı.

Oyla:
Üst Alt