Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik sorunu

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
En son paketi indir diyerek kurulu olan sürümün aynısı üstüne kurmuşsunuz. Imeı reapir işlemi yoksa fabrika ayarlarına döndürün düzelecektir. Her şey silinir.

aoba28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Evet doğru hocam donanımsal sıkıntının bu olaylara girdiğini zaten biliyorum, konulara uzak değil vakıf biriyim. Demek istediğim acaba dokunmatik de bir sıkışma dar pantolon cebindeyken gibi veya ufak bi düşme ile bu hale gelme gibi gözden kaçırdığım donanımsal ekran hatasına sebep olacak bişey mi var diye arada kaldım. aoba28 hocam sizin mi 9t pro da nasıl oluyor ekran ve hangi durumdan sonra olmaya başladı net olarak ? Yani bir darbe, ezilme, sıkışma falan yaşadı mı mesela cihaz ?

Darbeye yönelik bir durum olmadı benim telefonumda. Sadece ilk aldığım hafta önemsiz bir sıvı teması oldu, bardaktan su döküldü. Bu olaydan sonra uzun bir süre hatasına rastlamadım. Daha sonra güncelleme yaptım, ve bir iki gün için de bu tıklama sorunuyla karşılaştım. Uygulamadan dokunma izlerini takip ediyorum. Sorun başladığı zaman, ekranın üst kısmı sağ ve sol taraflarından itibaren seri şekilde dokunuyor.

Çözüm olarak dokunmatik ekran değişecekse bile öncesinde yazılımı onarmayı tercih ederiz. Yabancı kaynaklarda da yazılım güncellendikten sonra sorun kalmadığını söylüyorlar. Miui Global 11.0.3 Kararlı 11.0.3.0 versiyonu kullanıyorum. Bl kilidim açık şimdi orangefox mu yüklemem lazım üstadlarım yardımcı olursanız minnettar olurum. Sürüm değiştirip imei repair yapmam lazım.

okan67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Askerî Personel
Konular
2
Evet aynen hocam benimde güncellemeden 1-2 gün sonra yaptı ilk defa. Mesela bugün hiç yapmadı. Donanımsal dokunmatik kaynaklı bir sıkıntı olmadığını garanti eder gibi bazen de hiç yapmaması. Ben öyle düşünüyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi romdan kaynaklanan bir sıkıntı var heralde. Şimdi 2.39 gb olan 11.0.4 global romu indirdim telefonu sıfırlayıp onu kuracağım yeniden. Hayırlısı bakalım sonuç ne olacak bakacağız

Üst Alt