Çözüldü Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok

hudabin64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi13 ultra
Konular
1
Telefonum mi 13 ultra Ayarlarda guncelleyici uygulamadinin belleğini temizleyemiyorum bu menü nerede? Ayarlarda görünmüyor

Gewerli3032

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ha
Cihazım
Redmi note 13
Konular
0
Cihazınızda sürüm Miui ve Hyperos'a geçmek istiyorsanız
Devinfo uygulamasında cihaz sürümünü kontrol edin. Çünkü bu soruna sahip cihazlar maalesef sistem ayarlarında sürümü yanlış gösterebiliyor. Devinfo uygulamasındaki sürümü ve geçmek istediğiniz HyperOS sürümünü indirip Rom klasörüne kopyalayın. İndireceğiniz romlar aynı bölge romları olmalı. Cihazınızdaki global sürümse, miui global ve HyperOS global indirmeniz gerekiyor. Mifirm sitesinde "Zip stable" sekmesindeki dosyaları indirmelisiniz.

Daha sonra miui dosyasının ismini kopyalayın.
Güncelleyici'yi açın. "Güncelleme paketini seçin"i seçib ilk olarak miui dosyasını seçin." "Güncellemeni yükle ve yeniden başlat" penceresi açılmadan dosya yöneticisi uygulamasında miui dosyasının ismini değiştirin, kopyaladığınız ismi hyperos doyasına verin. Mesela hyperos.zip>miui.zip olucak. Ardından Güncelleyici uygulamasına geri dönün, açılan onay penceresinde onayı vererek yükleme işlemini başlatın. Hata verirse Ayarlarda Güncelleyici uygulamasının verilerini temizleyip tekrar deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not: Dirençli cihazlarda denendi. Herhangi biri imei veya veri kaybı yaşanmadı!
Kardeşim bunu deniyorum fakat güncelleme doğrulanamıyor (success) diyor yaptığın işlemi video olarak atma şansın varmı

Üst Alt