Yardım Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok hatası

Xiaomi mağduru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 13 pro
Konular
1
Öncelikle cümleten selamün aleyküm ben 2 gün önce mi13 pro 2210132g olan modelini aldım ve phone doctor plus olan uygulanmadan kontrollerini ve testlerini yaptım testlerini yaptığımda el feneri çalışıyor dedi ama bugün el feneri açmak istediğim de çalışmıyor ve bu arada cihazın server kaydı olduğunu söyledi ama donanım testlerinde Hardware modeline baktığımda kırmızı şekilde P1 yazıyor . Telefona mi flash ile rom yüklemek istedim ama onlarda hata verdi ne yapmalıyım paylaştığım fotoğraftaki hata nedir ve nasıl çözüm bulurum .

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-26-13-42-33-981_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-04-26-13-42-33-981_com.android.updater.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 2

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52
Öncelikle cümleten selamün aleyküm ben 2 gün önce mi13 pro 2210132g olan modelini aldım ve phone doctor plus olan uygulanmadan kontrollerini ve testlerini yaptım testlerini yaptığımda el feneri çalışıyor dedi ama bugün el feneri açmak istediğim de çalışmıyor ve bu arada cihazın server kaydı olduğunu söyledi ama donanım testlerinde Hardware modeline baktığımda kırmızı şekilde P1 yazıyor . Telefona mi flash ile rom yüklemek istedim ama onlarda hata verdi ne yapmalıyım paylaştığım fotoğraftaki hata nedir ve nasıl çözüm bulurum .
P1 Direnç yapılmış oluyor H.Kadioğlu hocamız müsaitse bir bakalım

Xiaomi mağduru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 13 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P1 Direnç yapılmış oluyor H.Kadioğlu hocamız müsaitse bir bakalım
Hocam ben bu arada bugün fabrika ayarlarına geri sıfırladım belki hata geçer diye ama bişi olmadı aksine IMEI de gitti

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52