- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 11
şöyle bi sorun var cihazım Mi 9 MIUI 11.0.4 global rom 5 gün önce 10.2'den güncelledim öyle bi sorun yoktu güncelledikten sonra oldu whatsapp veya kişilerim gibi uygulamalarda (bunlarda çok denk geldim) mesajlaştığım kişiye tıklayıp çıkarken veya kişiye tıklayıp çıkarken ekran soldan sağ'da veya sağdan sol'a animasyonla geçişlerde arkada diğer whatsaapp içi konuşmalar gözükmesi gerekirken arka planda uygulamalar gözüküyor ghotscreen gibi bunun çözümünü bilen var mı ?
-bütün sistem uygulamalarını güncelledim
-bütün uygulamaları güncelledim
-google asistan'ı kapattım (forumda öneri üzerine)
fakat yinede sorun çözülmedi cidden canımı sıkıyor telefon bi anda ekran bozulmuş gibi oluyor
-discord uygulamasında nefes alsam bile sesimi algılıyor yankı yapıyor (uygulamanın yorumlarında mi 9 kullanan başka biride aynı sorunu yaşadığını belirtmiş)
-spotify'de uygulamayı kapattıktan sonra 3-4 sn şarkı devam ediyor bilen varmı çözümünü ?
-bütün sistem uygulamalarını güncelledim
-bütün uygulamaları güncelledim
-google asistan'ı kapattım (forumda öneri üzerine)
fakat yinede sorun çözülmedi cidden canımı sıkıyor telefon bi anda ekran bozulmuş gibi oluyor
-discord uygulamasında nefes alsam bile sesimi algılıyor yankı yapıyor (uygulamanın yorumlarında mi 9 kullanan başka biride aynı sorunu yaşadığını belirtmiş)
-spotify'de uygulamayı kapattıktan sonra 3-4 sn şarkı devam ediyor bilen varmı çözümünü ?
Son düzenleme: