Soru güncelleme ile gelen sorunlar sonradan ortaya çıkıyor

• Konbuyu başlatan LmaR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 997

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
şöyle bi sorun var cihazım Mi 9 MIUI 11.0.4 global rom 5 gün önce 10.2'den güncelledim öyle bi sorun yoktu güncelledikten sonra oldu whatsapp veya kişilerim gibi uygulamalarda (bunlarda çok denk geldim) mesajlaştığım kişiye tıklayıp çıkarken veya kişiye tıklayıp çıkarken ekran soldan sağ'da veya sağdan sol'a animasyonla geçişlerde arkada diğer whatsaapp içi konuşmalar gözükmesi gerekirken arka planda uygulamalar gözüküyor ghotscreen gibi bunun çözümünü bilen var mı ?

-bütün sistem uygulamalarını güncelledim
-bütün uygulamaları güncelledim
-google asistan'ı kapattım (forumda öneri üzerine)

fakat yinede sorun çözülmedi cidden canımı sıkıyor telefon bi anda ekran bozulmuş gibi oluyor

-discord uygulamasında nefes alsam bile sesimi algılıyor yankı yapıyor (uygulamanın yorumlarında mi 9 kullanan başka biride aynı sorunu yaşadığını belirtmiş)
-spotify'de uygulamayı kapattıktan sonra 3-4 sn şarkı devam ediyor bilen varmı çözümünü ?

Son düzenleme:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
chnekn hocam sizde bu son dediğim sorun varmı ona göre format data yapıp MIUI 11.4'ü tekrardan atıcam bu zaman kadar hep MIUI 10.2'den geçiş yaptım şimdi direk sıfırlayıp kurucam belki bi fark olur diye

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
sorunun kaynağı galiba galeri uygulaması mi video'da aynı videoyu açınca sorun gözükmüyor galeri uygulamasında sorun oluyor akşam sıfırdan format data yapıp MIUI 11.4'ü flashlıyacağım inş düzelir galeri apkları denedim fakat sorun çözülmedi

Oyla:
Üst Alt