Güncelleme hatası

Eyüphan Toprak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eyüphan
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
Veteriner
Konular
3
Merhaba arkadaşlar mi5 32gb lık modeli kullanıyorum fakat aldığım yer çakma rom atmış mi filaş ile güncellemeyi deniyorum sürekli dosya bulunamadı hatası alıyorum 4 farklı rom denedim telefonda ise 2 farklı rom denedim ve gördüğünüz hatayı aldım cihazın kilidi açık lütfen yardım edin ne yapmalıyım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-12-13-45-55_com.android.updater.png
    Screenshot_2017-01-12-13-45-55_com.android.updater.png
    80,5 KB · Görüntüleme: 28

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
kilidim açık fakat mi flas dosya bulunamadı hatası veriyor mi pc ise cihazı bulamıyor tlefonun güncelleme merkezinde 4 farklı rom mi flas üzerinde 5 farklı rom denedim hepside aynı hatayı veriyor dosya yolundada boşluk bulunmuyor full ingilizce karakter var

Hocam ilk mesajda vermiş olduğunuz ekran görüntüsü mi flash aracına değil güncelleyici uygulamasına ait. Güncelleyici üzerinden rom yüklemeniz çok zor olacaktır. Bu nedenle ben size fastboot ile yükleme yapmanızı tavsiye etmiştim.

Bilgisayarınızın telefonunuzu görmemesi büyük ihtimalle driver sorunundan kaynaklanıyordur. Telefonunuzu fastboot modunda bilgisayara bağladıktan sonra aygıt yöneticisinden bir ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz?

Oyla:
Üst Alt