Soru Güncelleme hastalığı

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Mi 9 un 3D kamerasıyla... Uzaklık algısı ?
Dogru bak su 3d olayi senelerden beri ilk kez bende heyecan yaratan bir ozellik oldu. Gerci nerede ne icin kullanirim bilmiyorum... :)
Aslinda demek istedigim, olan sey daha da gelisiyor. Yeni sensorler, yeni kameralar, 4lu kameralar daha iyi ekranlar geliyor ama bir symbianin ilk ciktigi ve ya ios androidin ilk ciktigi gibi degil. Telefona ilk kameranin koyuldugu gibi degil. Fotograf cekebiliyorum zaten yillardir. Sadece daha iyi cekiyoruz simdi.
Bu arada bu kameralar sensorler arttikca telefon fiyatlari da ucusa gecti

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Dogru bak su 3d olayi senelerden beri ilk kez bende heyecan yaratan bir ozellik oldu. Gerci nerede ne icin kullanirim bilmiyorum... :)
Aslinda demek istedigim, olan sey daha da gelisiyor. Yeni sensorler, yeni kameralar, 4lu kameralar daha iyi ekranlar geliyor ama bir symbianin ilk ciktigi ve ya ios androidin ilk ciktigi gibi degil. Telefona ilk kameranin koyuldugu gibi degil. Fotograf cekebiliyorum zaten yillardir. Sadece daha iyi cekiyoruz simdi.
Bu arada bu kameralar sensorler arttikca telefon fiyatlari da ucusa gecti
Yurt Dışı Alımlara Devam :D ... Ucuz oluyo :D

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu ios işletim sistemine sahip bir cihaz almak. Defalarca tecrübe ettim. Kurtuluyorsunuz çünkü başka seçeneğiniz yok ve çok kısa bi zaman sonra bunu kabullenip paşa paşa, mutlu mesut kullanmaya devam ediyorsunuz telefonu.

Bu işin yaşı falan yok 10 yıl önce ilk android zamanlarında nasıl meraklı ve araştırmacıysa insan 10 yıl hatta 20 yıl sonrada katlanarak artıyor bu. Hangi romu yüklerseniz yükleyin gözünüz öbüründe kalıyor. Asla ama asla durmuyorsunuz çünkü bir şey sürekli dürtüyor sizi. Her şeyiyle mükemmel, Ya da şöyle diyim %98 mükemmeliyetteki bir rom kurmuş olsanız bile o %2 lik kısım için yine değiştiriyorsunuz. En son kullandığım android telefon olan Mi8 de ilk çıktığı zamanlar 2 tane Miui tabanlı 1 tane de Aosp tabanlı rom olmasına rağmen gezindim durdum bu 3'ü arasında. MiRoom en çok hoşuma giden rom olmuştu keşke diyordum bir de OTA desteği olsaydı. Geç Eu roma.. Ee bu da güzel ama MiRoom DPI değerleri ve ana ekran düzeninden sonra çirkin geliyordu derken çevir Pixel3Roma. Bu rom güzel ama henüz yeni çok bugları var dön global roma.... böyle geçti gitti günler.

Yaş oldu 36 çok daha yaşlı abilerimiz var burada. Ama artık böyle şeylerle uğraşmak yoruyor insanı işin gücün arasında. Android telefon kullanırken işlerim bile yarım kalıyor, arayanlar ulaşamıyor gündüz vakti çünkü o an ben TWRP de oluyorum :)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kalkanlarımı yanıma aldım ve mesajımı yazıyorum :D whew~~

Güncelleme hastalığı, ORD adına ne derseniz deyin sorumsuz adam, bencil adam hastalığıdır. Nice yiğitler evlenince, baba olunca, sağlam işe girince kurtuldu bu hastalıktan. Çocuk hastalanır arayan öğretmen ulaşamaz, acil durumda GPS çalışmaz yolu bulamaz, mesaj gelmez toplantı kaçar, alarm çalmaz işe geç kalır... Bir olur, iki olur, üç olur ama bir noktadan sonra kendi keyfi için sorumluluklarını ihmal eder hale gelir ORD hastası. İçten içe bilir hiç bir custom rom tatmin etmeyecek, ufak da olsa bir hatası olacak, hata olmasa bile arayüz sıkacak yenisini arayacak ama durdurmak istemez kendini bencilliği kazanır hep. Ne zamana kadar... Kendisinden daha fazla değer verdiği bir şey buluncaya kadar. Artık bu değer verdiği şey eşi mi olur, çocuğu mu olur, torunu mu olur,işi mi olur bilemem ama bu hastalık emekli işidir, çocuk işidir, öğrenci işidir, keyif adamı işidir. Sorumlulukları olan adama göre değildir, sorumlu adam beceremez hasta olmayı :)

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Güncelleme den bir fayda görmüyoruz ama her hafta gelmeyince yükleme yapmayınca bizler...

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Kalkanlarımı yanıma aldım ve mesajımı yazıyorum :D whew~~

Güncelleme hastalığı, ORD adına ne derseniz deyin sorumsuz adam, bencil adam hastalığıdır. Nice yiğitler evlenince, baba olunca, sağlam işe girince kurtuldu bu hastalıktan. Çocuk hastalanır arayan öğretmen ulaşamaz, acil durumda GPS çalışmaz yolu bulamaz, mesaj gelmez toplantı kaçar, alarm çalmaz işe geç kalır... Bir olur, iki olur, üç olur ama bir noktadan sonra kendi keyfi için sorumluluklarını ihmal eder hale gelir ORD hastası. İçten içe bilir hiç bir custom rom tatmin etmeyecek, ufak da olsa bir hatası olacak, hata olmasa bile arayüz sıkacak yenisini arayacak ama durdurmak istemez kendini bencilliği kazanır hep. Ne zamana kadar... Kendisinden daha fazla değer verdiği bir şey buluncaya kadar. Artık bu değer verdiği şey eşi mi olur, çocuğu mu olur, torunu mu olur,işi mi olur bilemem ama bu hastalık emekli işidir, çocuk işidir, öğrenci işidir, keyif adamı işidir. Sorumlulukları olan adama göre değildir, sorumlu adam beceremez hasta olmayı :)
bu tür sorunlar haftalik guncellemeyle ortaya çıkmaz ki. bu yazdıklarınızin cogu yanlış verilmis STABİL pie guncellemesiyle geldi

Sent from my MI 6 using Tapatalk

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
eu beta rom krallar gibidir. ciddi sorun cikarmaz. ufak tefek sorun çıkardığınida gormedim. sizin soylediginiz bu ciddi sorunlar genellikle alpha sürümlerde olur. beta surumlerde nadiren hata olur. stabilde ise sorunlar olmaz. xiaomi bu kategorinin disina cikti fakat eu rom tamda bu tanima uyuyor.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Üst Alt