Estağfurullah hocam şimdi telefonunuzda twrp yüklü müCahillik işte
Birşeyler biliyorum desem yalan olur hocam daha iyi bilirsinizHocam cihazım kısmı zaten hakkında kısmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi eu rom yüklü olduğuna göre twrp falan da yüklüdür sanırım
telefonu sıfırlıyım geçen dedim çince bişeyler çıktı korkudan kapadım hemen ne yapacağımı bilemedimEstağfurullah hocam şimdi telefonunuzda twrp yüklü mü
Hocam telefonu kapatın sonra güç tuşuna ve ses açma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun şu iki ekrandan biri mi geliyor söyleyin lütfenBirşeyler biliyorum desem yalan olur hocam daha iyi bilirsiniz
telefonu sıfırlıyım geçen dedim çince bişeyler çıktı korkudan kapadım hemen ne yapacağımı bilemedim
heh hocam bunun çincesi mi ne çıkıyor işte ingilizce falan olsa tek tük anlardım hiç değilseHocam telefonu kapatın sonra güç tuşuna ve ses açma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun şu iki ekrandan biri mi geliyor söyleyin lütfen
Hocam orası açılınca iki tuş olacak ondan sağdakine tıklayın oradan dil seçinheh hocam bunun çincesi mi ne çıkıyor işte ingilizce falan olsa tek tük anlardım hiç değilse
Tamam hemen bakayımHocam orası açılınca iki tuş olacak ondan sağdakine tıklayın oradan dil seçin
Üst ve powera basılı tuttum yeniden başlıyorHocam orası açılınca iki tuş olacak ondan sağdakine tıklayın oradan dil seçin
Şu menüye ulaşabildiniz mi hocamTamam hemen bakayım
Üst ve powera basılı tuttum yeniden başlıyor
Maalesef bu ekranı bı sıfırlamaya çalıştığımda bı de güncelleme paketi seçip uygulamaya çalıştığımda gördüm dediğinizi yapınca direkt restart atıyor bildiğinizŞu menüye ulaşabildiniz mi hocam
Hocam o zaman direkt şöyle yapalım bilgisayarınız var mı size link atayım oradan ingilizce twrp kurunMaalesef bu ekranı bı sıfırlamaya çalıştığımda bı de güncelleme paketi seçip uygulamaya çalıştığımda gördüm dediğinizi yapınca direkt restart atıyor bildiğiniz