Yardım güncelleme hakkında

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
27
cihazım mi Max MIUI 9 varken şarjım hiç bitmiyordu çok iyiydi bataryam MIUI 10 geçtim batarya 3.5 saatte bitiyor pili üstelik bataryam 4760 mah olmasına rağmen bu sorunu nasıl çözülür?

mcht.rtl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
cihazım mi Max MIUI 9 varken şarjım hiç bitmiyordu çok iyiydi bataryam MIUI 10 geçtim batarya 3.5 saatte bitiyor pili üstelik bataryam 4760 mah olmasına rağmen bu sorunu nasıl çözülür?
Hocam bende tereddütteyim MIUI 9 dan 10 geçmek konusunda, birkaç yerde sizin gibi MIUI 10 dan şikayetçi arkadaş gördüm

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Yeni çıkan telefonlar satılsın diye çinliler güncelleme ile bütün telefonları bozdu, çünkü başka açıklaması yok bir güncelleme ile bütün telefonlar bozulması imkansız güncellersen pişman olursun garantide yok yapsın güncelleme.
Evet abuk sabuk hatalar veriyor bugün sim hatası aldım sonra çözdüm en iyisi güncellemeyin telofonunuz eskidiyse android one cihazlara bir bakın miui romda çıkıyor çoğuna

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Rom, root işlerinden anlamayanlar için; "Güncelleme pişmanlıktır, yapmayın yaptırmayın" (Kamu Spotu) yn~~

Aliyeff76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aliyeff
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
0
Merhaba. Ben guncelledim. Henuz hic bir sorun yok. Telefon yeni oldugundan sarf tasarrufunu bi onceki guncellemeyle karsilastiramiyorum.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Evet abuk sabuk hatalar veriyor bugün sim hatası aldım sonra çözdüm en iyisi güncellemeyin telofonunuz eskidiyse android one cihazlara bir bakın miui romda çıkıyor çoğuna
Android one cihaz almak Google amcaya kayıtsız şartsız teslim olmaktır , yapmayın.

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Android one cihaz almak Google amcaya kayıtsız şartsız teslim olmaktır , yapmayın.
Ben Google servislerinin çoğunu kullanıyorum mesala kepp choreme film kitaplar telofondaki not uygulamasın bir kere bile açmadım

Üst Alt