note 10 5g galiba cihaz. bilgisayar varsa biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.modeli m2103k19c
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
m2103k19c modeli
nasıl olacak bu saatte olur munote 10 5g galiba cihaz. bilgisayar varsa biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
Bende aynı romda arama yapılmıyor, sizde sorun yokmu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BU ROMU FLASLADIM İMEİLİ ÇİN CİHAZI SIKINTI YOK
Merhaba bende de aynı model var miui 14 yüklü geçen ayarlar fabrika ayarlarına döndüm bende gitmedi siz hard reset mi yaptınız yoksa ayarlardan mi sıfırladınız?cihaz fabrika ayarlarına döndüm imei silindi yardım edecek var mı
yapılan işlemin yöntemine göre değişir o. sizin cihazda gitmemesi diğer cihazda da gitmeyeceği anlamına gelmez.. Sıfırlama tektir zaten. Ayarlardan sıfırla dediğinizde de cihazı recovery e alır oradan sıfırlar..Merhaba bende de aynı model var miui 14 yüklü geçen ayarlar fabrika ayarlarına döndüm bende gitmedi siz hard reset mi yaptınız yoksa ayarlardan mi sıfırladınız?
camellia çin cihazıBende aynı romda arama yapılmıyor, sizde sorun yokmu?
Uygulama indirip (devinfo) vb. telefon bilgilerine bakabilirmisiniz camellia mediatek modelmi camellian mı?