- Adım
- SELÇUK
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 4
Satici olmadan kendim halledemezmiyim cunki almadan herhangi bi sorunfda yardimci olamam demisti. Ucuza aldim bubyuzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayet sizin attiginiz rom indirip kurarsam bundn sonra guncelemeler otomatik gelirmi
TWRP Kurulumu Bilgileri Siliyor mu Hocam Bir yerde Siliyor Diye Duymuştum.Eğer atmış olduğum linkten indirip twrp aracılığı ile kurarsanız güncelleme geldiğinde kendi kurar fakat bu işlerden pek anlamıyorsanız miflash ile kurulumu öneririm. Onun için detaylı konular var forumda. Biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz hocam.
TWRP Kurulumu Bilgileri Siliyor mu Hocam Bir yerde Siliyor Diye Duymuştum.
Anladım Hocam Sağ olun.Eğer kurduğunuz twrp şifreleme yapıyorsa format data yapmak zorunda kalıyorsunuz ki bu da tüm verilerin silinmesine sebep oluyor.
Hocam peki stabile geçmek için ne yapmam lazım .Adı üzerinde biri beta, diğeri stabil.
Beta olan yenilikleri ve güncellemeleri stabilden önce alır ve beta sürümde test edilir. Sorunsuz hale geldiğinde stabil olarak son kullanıcıya sunulur. Hangisini kullanacağınız sizin tercihinizdir.
Mi Flash Tools İle BL Kilidiniz Açıkken Geçebilirsiniz.Hocam peki stabile geçmek için ne yapmam lazım .
Normal güncelleme bölümünden yapabilirmiyim.
Zipli indirip ordan güncelleme yapsam sorun olur Mu?
Hocam peki stabile geçmek için ne yapmam lazım .
Normal güncelleme bölümünden yapabilirmiyim.
Zipli indirip ordan güncelleme yapsam sorun olur Mu?
twrp den kurulumu nasıl yapacağımı analatırmısınız çok uzatmadan bitsin şu işEğer kurduğunuz twrp şifreleme yapıyorsa format data yapmak zorunda kalıyorsunuz ki bu da tüm verilerin silinmesine sebep oluyor.
PC sartmi hocam.Bootloader kilidiniz açık ise direk miflash aracılığı ile temiz bir kurulumla geçebilirsiniz.
Evet kilit açık.Bootloader kilidiniz açık ise direk miflash aracılığı ile temiz bir kurulumla geçebilirsiniz.