Yardım Güncelleme doğrulanamıyor hatası

beratcaparlarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Note 13 pro+
Konular
1
Merhaba hocam ben manuel güncelleme yapmak istiyorum zip dosyasını doğruda indiririyorum paketi seçiyorum aynı hatayıveriy
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

toxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Sm-x207
Konular
0
Yazılım aslında fake değil, ama sertifikasıyla mı neyiyle uğraşıyorlarsa güncelleme almıyor. Hardware info hw yükleyip sistem kısmına gelirseniz unomixn ya da unomixx görebilirsiniz. Hatta güncellendigini dahi düşünmüyorum çünkü uygulamalarda UNOMIXN.1.0.1.0 yazıyor. Bu yüzden geçmiyor HyperOS 2ye. Tek çözüm para verip yetkili hesapla orijinal oynanmamış rom attırmak gibi duruyor. Ben böyle kurtuldum en azından.
Şuan uygulamada incremantal bölümünde ne yazıyor? Birde sen bootloader kilidini açtın mi?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Merhaba bu işlemi nasıl ve nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim
H.kadioglu hocamıza yaptırabilirsiniz, bende Redmi note 13 pro+ 5g kullanıyorum, yazılımsal kayıt yaptırdım, çift sim kayıt ve güncellemeler sorunsuz geliyor.

iandele

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
1
Yazılım aslında fake değil, ama sertifikasıyla mı neyiyle uğraşıyorlarsa güncelleme almıyor. Hardware info hw yükleyip sistem kısmına gelirseniz unomixn ya da unomixx görebilirsiniz. Hatta güncellendigini dahi düşünmüyorum çünkü uygulamalarda UNOMIXN.1.0.1.0 yazıyor. Bu yüzden geçmiyor HyperOS 2ye. Tek çözüm para verip yetkili hesapla orijinal oynanmamış rom attırmak gibi duruyor. Ben böyle kurtuldum en azından.
Hocam sizinde yurtdışı mı telefonunuz rom attıktan sonra IMEI gitti mi acaba bilginiz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocamıza yaptırabilirsiniz, bende Redmi note 13 pro+ 5g kullanıyorum, yazılımsal kayıt yaptırdım, çift sim kayıt ve güncellemeler sorunsuz geliyor.
IMEI kapandıktan sonra mi yaptırdınız acaba bende yaptırmak istiyorum hocama

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Kapanmadan yaptırdım daha süresi varken
Hocam sizinde yurtdışı mı telefonunuz rom attıktan sonra IMEI gitti mi acaba bilginiz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI kapandıktan sonra mi yaptırdınız acaba bende yaptırmak istiyorum hocama

hasanali0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN ALİ
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Çözümü bulan oldu mu? redmi pad pro kullanıyorum şuan hyperos 1.0.10 global sürümü var hyperos 2.0.2 güncelleme geldi yerel ota güncelleme kontrol ettiğimde mevcut güncelleme yok diyor c.mi.com adresinden son sürümü yani hyperos 2.0.2 sürümünü zip olarak indirip güncelleme paketi seç ile yüklemeye çalışıyorum rom sürümü dşürülemez hatası alıyorum garantili cihaz bootloader kilidini açıp fastboot ile yüklemek istemiyorum garantisi bozulmasın diye çözen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Üst Alt