- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Redmi Note 11 +
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 147
Redmi note 9 pro Xiaomi eol listesinde bulunmuyor, tekrar bir güncelleme gelirmi?
Hyperos bir ihtimal alabilir ama düşük bir ihtimalRedmi note 9 pro Xiaomi eol listesinde bulunmuyor, tekrar bir güncelleme gelirmi?
Hocam bana kalırsa imkansız gibi birşey android 13 almadı hyper os almaz bence.Redmi note 9 pro Xiaomi eol listesinde bulunmuyor, tekrar bir güncelleme gelirmi?
Hocam ona bakarsanız bazı cihazlar miui 14 a12 olarak güncelleme aldı tabi daha hyperos amiral gemisinden alt segmente doğru sunulacak daha bu cihazlara gelene kadar liste kesinleşir ama bana note 9 pro alacak gibi geliyor sd720g var sonuçtaHocam bana kalırsa imkansız gibi birşey android 13 almadı hyper os almaz bence.
Hocam bana kalırsa imkansız gibi birşey android 13 almadı hyper os almaz bence.
Hocam hyperOS iyi olursa çift imeiyi bir kenara bırakıp guncellerimbu muhabbetten sonra bunun çıkması komik oldu hocam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam mi dialer var şuan beta sürümlerindeHocam hyperOS iyi olursa çift imeiyi bir kenara bırakıp guncellerim![]()
Massallah hocam akillanmis gibi XiaomiHocam mi dialer var şuan beta sürümlerinde
Global de varmı pekiHocam mi dialer var şuan beta sürümlerinde
benim cihaz için de var denesem mi acaba beta amaMassallah hocam akillanmis gibi Xiaomi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global de varmı peki
Dene hocam sonra geçersin eski Roma.benim cihaz için de var denesem mi acaba beta ama
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız