Rehber Güncelleme bildirimi silme kapatma.

Turqut74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
5
Merhabalar İnterneti kesip güncellemeye tıklamak ana ekran bildirimini siler fakat 1 güncelleme uyarısı telefon hakkında bölümünde görünmeye devam eder siz güncelleme ayarlarından bildirimi ve güncellemeyi kapatmış olsanız bile devam eder ve sinir bozucu bir durumdur bu. Bu sorunu kökünden çözmek istiyorsanız tek çözümü root yapmak ve build.prob editör programı ile build.prob dosyasının Back-Up yedeğini alarak size yüklemenizi istediği firmware yazilim versiyon kodları ile değiştirmek örneğin bendeki

Öncesi
ro.build.version.incremental=V9.6.5.0.OEGMIFD
burada = den sonrasını değiştirmeniz gerekiyor yeni güncelleme ile gelecek olan kodu girin örneğin
Sonrası
ro.build.version.incremental=V10.2.3.0.OEGMIXM

Öncesi
ro.build.description=vince-user 8.1.0 OPM1.171019.019 V9.6.5.0.OEGMIFD release-keys
Sonrası
ro.build.description=vince-user 8.1.0 OPM1.171019.019 V10.2.3.0.OEGMIXM release-keys

Öncesi
ro.build.fingerprint=xiaomi/vince/vince:8.1.0/OPM1.171019.019/V9.6.5.0.OEGMIFD:user/release-keys
ro.build.characteristics=default
Sonrası
ro.build.fingerprint=xiaomi/vince/vince:8.1.0/OPM1.171019.019/V10.2.3.0.OEGMIXM:user/release-keys
ro.build.characteristics=default

gibi sonrasında wifi veya mobil veri açık şekilde telefonunuza reset atın sonrasında telefon hakkında bölümünde uyarının kaybolduğunu göreceksiniz çünkü update kandırdık bizim telefonumuzu son firmware sandı sonra guncelleme ayarlarına girip otomatik güncelleme bildirim vs kapatabilirsiniz. En son oto güncelleme indirme yükleme vs ayarlarını kapatıp build.prob editör ile başlangıçta almış olduğunuz Back-Up yedeğini atıp orjinale dönün sonrasında telefona reset atın hayırlı olsun siz güncelleme hizmetini açana kadar bildirim vs gelmeyecektir .

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Biz beta meraklıları güncelleme çıkar çıkmaz yüklediğimiz için boyle dertlerimiz yok yinede bilgi için teşekkürler:D

Turqut74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz beta meraklıları güncelleme çıkar çıkmaz yüklediğimiz için boyle dertlerimiz yok yinede bilgi için teşekkürler:D
Yeni versiyonlarin hepsini denedim hiç biri hoşuma gitmedi 9.6.5 stabil burda köşede bir yerde dursun belki ihtiyacı olan biri olur sayın yöneticim

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yeni versiyonlarin hepsini denedim hiç biri hoşuma gitmedi 9.6.5 stabil burda köşede bir yerde dursun belki ihtiyacı olan biri olur sayın yöneticim
Tabiki efendim , bilgi bilgidir elinize kolunuza sağlık

Üst Alt