Haber Güncelleme almayan xiaomi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
boşa demiyoruz gncelleme kurarken hemen ilk çıktıgı gibi kurmayın bi foruma bakın öyle kurun. kuran tecrübeli arkadaslar sorun cıkarsa düzeltecek arkadasar bi kursun onları takip edin sonrada siz kurun

bu yöntem çok basit bi yöntem ama uygulamıyorsunuz... tamam hatasız güncelleme yapmak onların işi ama malesef reelite bu yani 1saat beklemek 2gün beklemek zor olmamalı. mi5s kullanırkende aynı şekilde bekledim mi6 kullanırkende çünkü ikisinin yazılımlardada mutlaka sorunlar oluyordu bakıyordum sorunları görüp ona göre bende kurup kurmamak arasında karar veriyordum ki genelde kuruyordum zaten. mix 2 ye geçtim ve şeytan kulağına bir kere yazılım geri çekildi ouda yükledim ki yükledigim halde hiç bi sorunda yaşamadım...

sabır denen 5 harfli şu kelimeyi bikere uygulasanız hiç bişey olmicakda işte uygulamıyorsunuz... sonrada ben naptım ben nettim diye veryansın ediyorsunuz.
xiaominin yazılım departmanı sony nin samsungun yazılım departmanı gii değil çoğunluğunu forumdaki yöneticiler gibi gönülllük esasına dayanan kişiler üstlenmiş durumda. nasıl custom rom yüklerken önce yükleyenlerin yorumlarına bakıyorsanız orjinal güncellemeyi kurarkende az bekleyin kuranların yorumlarına bakın çok zor bişey değil emin olun böyle yaparsanız daha kafa rahat şekilde kullanırsınız...
Allah aşkına şimdiye kadar hangi güncellemesi düzgün çıktı ki bu markanın? Sizin mantıkla zaten telefonu kutudan çıktığı gibi kullanmamız lazım.

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Güncelleme alıyor da ne oluyor? Telefon özellikle şarj konusunda rezalet duruma geldi. Pil çok kötü oldu, bazen ekran kilidi açarken telefon kasılıyor vs. Keşke kutudan çıktığı yazılımla kullansaydım. Mi 9t

Güncelleme alıyor da ne oluyor? Telefon özellikle şarj konusunda rezalet duruma geldi. Pil çok kötü oldu, bazen ekran kilidi açarken telefon kasılıyor vs. Keşke kutudan çıktığı yazılımla kullansaydım. Mi 9t
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O rom ve yazılım iyiyse tekrar dönebilirsiniz. İos dönmek yok mesela 1 hafta tek veriyor. Bu işlerden anlamıyorsanız bir telefoncu hemen yapar zaten.

Bence bu istatistiklere bakıp değerlendirmemek lazım. Xiaomi'nin verdiği kaç güncelleme kusursuz ? Tam kusursuz olmuş diyoruz başka yerinde bir problem çıkıyor. Xiaomi F/P markasıdır ama güncellemeler konusunda bence Samsung çok daha iyi. One UI 2.0 ile MIUI 11 arasında cidden çok farklar var yenilik anlamında. Benim düşüncem budur. Saygılar...
Mi 10 pro ve Samsung s20 nin videoları var hocam izleyin derim mi 10 pro 10 basıyor Samsunga.

Son düzenleme:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
iOS ta her güncellemede sistem yavaşlıyor sonra diyolar yok Xiaomi şöyle kötü böyle yavaş diyorlar Mi 10 pro için Adamlar 6 bin 7 bin için yuh diyorlar ama iPhone 11 pro max için 12 bin tl veriyorlar Xiaomi kadar Dünyada kaliteli telefon yapan yoktur benim düşünceme göre isteyen alsın istemeyen almasın ama adamlar Mi 10 pro ve Mi 10 ekstra olarak Redmi K30 u çıkarır çıkarmaz saniyeler içinde stock tüketen bir firma için başka söz söyemeye gerek yok bence
haha-- Apple fanları bitti bir de xiaomi fanları çıkmış. Bunlar kar amacı güden firmalar Allah aşkına böyle yüceltmeyin diyeceğim de boşa diyeceğim. Hele "xiaomi kadar dünyada kaliteli telefon yapan yoktur" cümleni okurken headbang~~ şu vaziyete geldim

O rom ve yazılım iyiyse tekrar dönebilirsiniz. İota dönmek yok mesela 1 hafta tek veriyor. Bu işlerden anlamıyorsanız bir telefoncu hemen yapar zaten.

Mi 10 pro ve Samsung s20 nin videoları var hocam izleyin derim mi 10 pro 10 basıyor Samsunga.
Garantili cihazda nasıl döneceğiz acaba?

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Verdiği güncellemelerde ne değişiyor hocam?
Hocam sizde muhalefet olmak için soru soruyorsunuz. Güncelleme yok diyorsunuz kanıt gösterince bu seferde miu arayüzüne iyi değil veriyorda ne oluyor diyorsunuz. Samsung htc huawei meizu honor çok araştırdım video izledim miu hepsinden daha iyi. 2015 te xiaomi aldığımda çin malı ne boş telefon diyenler bugun bana xiaomi redmi note 8 pro al süper telefon diyor. Şuan k20 pro 128gb 8 gb ram kullanıyorum. Redmi xiaomiden daha iyi f/p konusunda. Xiaomi mi 6 ya bile vermediği miu12 arayüzünü 2016 da çıkan redmi note 4 e bile veriyor güncelleme. Redmi yakında xiaomi den tamamen ayrılsa çok daha iyi yerlere gelecek.

boşa demiyoruz gncelleme kurarken hemen ilk çıktıgı gibi kurmayın bi foruma bakın öyle kurun. kuran tecrübeli arkadaslar sorun cıkarsa düzeltecek arkadasar bi kursun onları takip edin sonrada siz kurun

bu yöntem çok basit bi yöntem ama uygulamıyorsunuz... tamam hatasız güncelleme yapmak onların işi ama malesef reelite bu yani 1saat beklemek 2gün beklemek zor olmamalı. mi5s kullanırkende aynı şekilde bekledim mi6 kullanırkende çünkü ikisinin yazılımlardada mutlaka sorunlar oluyordu bakıyordum sorunları görüp ona göre bende kurup kurmamak arasında karar veriyordum ki genelde kuruyordum zaten. mix 2 ye geçtim ve şeytan kulağına bir kere yazılım geri çekildi ouda yükledim ki yükledigim halde hiç bi sorunda yaşamadım...

sabır denen 5 harfli şu kelimeyi bikere uygulasanız hiç bişey olmicakda işte uygulamıyorsunuz... sonrada ben naptım ben nettim diye veryansın ediyorsunuz.
xiaominin yazılım departmanı sony nin samsungun yazılım departmanı gii değil çoğunluğunu forumdaki yöneticiler gibi gönülllük esasına dayanan kişiler üstlenmiş durumda. nasıl custom rom yüklerken önce yükleyenlerin yorumlarına bakıyorsanız orjinal güncellemeyi kurarkende az bekleyin kuranların yorumlarına bakın çok zor bişey değil emin olun böyle yaparsanız daha kafa rahat şekilde kullanırsınız...
Aynen öyle hocam.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
boşa demedik ki herkes xiaomi kullanmasın degerini bilen kullansın ki sacma sapan modeller çıkarmasın diye :D

samsung note 8 e yazılım güncellemesini kesti bilmem farkındamısınız ama note 8den daha önce çıkan benim mix 2 cihazım halen güncelleme alıyor ve sorunsuz sıkıntısı halen kullanıyorum ha cihazda başka sorunlar yokmu var thh den sonuç bekliorum halen ancak 1 note 8 alacama 2 tane mix 2 alıyordum aldıgım zamanlar...

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
haha-- Apple fanları bitti bir de xiaomi fanları çıkmış. Bunlar kar amacı güden firmalar Allah aşkına böyle yüceltmeyin diyeceğim de boşa diyeceğim. Hele "xiaomi kadar dünyada kaliteli telefon yapan yoktur" cümleni okurken headbang~~ şu vaziyete geldim

Garantisi gitmez merak etmeyin. İmei atmıyorsunuz. Rom atılacak sadece.

Ben 2013 te I Phone 5s kullanırken nerdeydiniz merak ediyorum. I Phone o zaman ios tan dolayı çok stabil idi androide göre hatta çevremdekilerin andoid almayım i Phone alın dediğim günler de andoid 2 vardı. Şuan android 10 var 11 de beta Var.köprünün altından çok sular geçti. Andoid telefonlar artık eskisi gibi değil.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Hangi Telefon firması kar amacı Güdmüyor acaba söylermisiniz? Ucuz ve kaliteli telefon yapmak ve Dünya devlerine kafa tutmak sizi şu vaziyete getiriyorsa headbang~~ devam edin belki anlarsınız kalite ne demek f/p telefon ne demek şu vaziyetteyken bir düşünün

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Yani adamların verdiği güncelleme stabil güncelleme hatırlatayım beta vermiyorlar global'e. Verdikleri "stabil" güncellemede binbir türlü sorun çıkıyor ama bunu test etmeden mi yayınlıyorlar merak ediyorum. Yani hiçkimse verilmiş stabil güncellemenin iyi mi yoksa kötü mü olduğunu düşünmemesi gerek adı üzerine stabil veriyorlar.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Garantisi gitmez merak etmeyin. İmei atmıyorsunuz. Rom atılacak sadece.

Ben 2013 te I Phone 5s kullanırken nerdeydiniz merak ediyorum. I Phone o zaman ios tan dolayı çok stabil idi androide göre hatta çevremdekilerin andoid almayım i Phone alın dediğim günler de andoid 2 vardı. Şuan android 10 var 11 de beta Var.köprünün altından çok sular geçti. Andoid telefonlar artık eskisi gibi değil.
Doğru eskisi gibi değil eskisinden daha iyi bence Tasarım Arayüz Performans olarak gayet hoş iphone 5si sadece arayüz akıcı diye alanlar peki şuna baktılarmı kaç inç şarjı bir günü çıkarıyormu günde 2/3 defa sarj etmek kanser ediyor insani f/p olarak ve kalite olarak Android bana göre önde

Yemin ediyorum herkesin bana garezi var resmen lan ben ne ara dedim güncelleme gelmiyor diye sanki ben arkadaşa Xiaomi güncelleme vermiyor dedimde bana kapak yapmak için açtı konuyu harbi sabrım taşıyor gelen geçen bir laf söylüyor madem ben güncelleme vermiyor demişim mesajı alintila buraya bırak kardeş bekliyorum hadi herkes bir şey söylüyor bir sıkıntınız varsa özelden yazın halledelim bu ne iyice muradovsa döndük arkadaş uyarı almamak için susuyorum susuyorum yeter ama yani :@ kusura bakmayın mod hocalarim ama dayanamıyorum
Sana ne söyledilerde kızdırdılar seni hocam

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
meneter hocam videoları baz alarak bakmayın işe. Evet, kağıt üstünde olsun güncelleme olsun Mi 10 iyi gözüküyor lakin stabilite anlamında bence MIUI için o fiyatlar verilmez. Adamlar bi güncelleme yayınlıyorlar hata bulamıyorsun. Bıktık artık sorun bildirmeye MIUI'da. Düşünsene android 10 güncellemesi yüklüyorsun ve ana sayfada olan bir hata yüzünden telefonu neredeyse kullanamıyorsun. Xiaomi mi 10 o fiyatlara asla alınmaz benim gözümde. O fiyatlara S20 alınıp arkaya yaslanılır. iPhone 11 de alınmaz bence , IPS ekrana o paraları dökmek mantıksız oluyor. Şu an taç S20 de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt