- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi mi 9t
- Konular
- 4
Allah aşkına şimdiye kadar hangi güncellemesi düzgün çıktı ki bu markanın? Sizin mantıkla zaten telefonu kutudan çıktığı gibi kullanmamız lazım.boşa demiyoruz gncelleme kurarken hemen ilk çıktıgı gibi kurmayın bi foruma bakın öyle kurun. kuran tecrübeli arkadaslar sorun cıkarsa düzeltecek arkadasar bi kursun onları takip edin sonrada siz kurun
bu yöntem çok basit bi yöntem ama uygulamıyorsunuz... tamam hatasız güncelleme yapmak onların işi ama malesef reelite bu yani 1saat beklemek 2gün beklemek zor olmamalı. mi5s kullanırkende aynı şekilde bekledim mi6 kullanırkende çünkü ikisinin yazılımlardada mutlaka sorunlar oluyordu bakıyordum sorunları görüp ona göre bende kurup kurmamak arasında karar veriyordum ki genelde kuruyordum zaten. mix 2 ye geçtim ve şeytan kulağına bir kere yazılım geri çekildi ouda yükledim ki yükledigim halde hiç bi sorunda yaşamadım...
sabır denen 5 harfli şu kelimeyi bikere uygulasanız hiç bişey olmicakda işte uygulamıyorsunuz... sonrada ben naptım ben nettim diye veryansın ediyorsunuz.
xiaominin yazılım departmanı sony nin samsungun yazılım departmanı gii değil çoğunluğunu forumdaki yöneticiler gibi gönülllük esasına dayanan kişiler üstlenmiş durumda. nasıl custom rom yüklerken önce yükleyenlerin yorumlarına bakıyorsanız orjinal güncellemeyi kurarkende az bekleyin kuranların yorumlarına bakın çok zor bişey değil emin olun böyle yaparsanız daha kafa rahat şekilde kullanırsınız...