Güncel MiuiPro Rom 7.9.14 ve 7.9.21

miyusuf0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Kaya
Cihazım
mi5™
Konular
0
hacı abi en kaliteli rom bi daha güncel roma ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum taa ki oreo 8 yayınlanana kadar

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Merhaba,

Şu anda 7.9.21 sürümünü kullanıyorum. Çeviri için teşekkür ederim. Bunda ufakta olsa wifi sorunu mevcut. Bunun dışında bazı uygulamalarda bug oluşuyor. Örneğin kelimelik oyununda arka planda açık bırakıyorum 15 20 dk yeniden açmak istediğimde uygulama siyah ekran da kalıyor. Bunlarda Rom un beta olması ile ilgili olabilir. Bunun dışında bir sorun görmedim. 7.9.14 de böyle basit sorunlar var mı ? Yoksa sıfırdan kurup denemem mi gerekir :).

Emeğinize sağlık.

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
bi bug da bende var. WhatsAppta sesli mesajı oynattigimiz zaman hata veriyor, wallpaper bile değişiyor simsiyah oluyor ekran kitleniyor. yeniden açıyorum. sizlerde de var mı bu :)

Xiaomi Mi 5 Cihazından Gönderildi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
MIUI ve MI 5 kullanıcıları; sizler için yaptığım çeviri ile sorunsuz bir şekilde çalışan MIUI PRO (TR)'yu sunuyorum.

Miuipro rom nedir? İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.

Fırsat buldukça romu Türkçe dil ekleme çalışmalarına devam ederek, her hafta Miuipro romun yeni sürümlerini sizler için Türkçe'ye çevirerek vermeye çalışacağım.
  • Romun orijinalinde bulunan supersu yüklemesi magisk v.s. kullananlar olduğu için çıkarılmıştır. Tüm sürümler bu şekilde supersu yüklemesi çıkartılarak verilmeye devam edilecektir.
  • İndirme Linkleri :
  • Miuipro 7.9.14
  • Miuipro 7.9.21
Selim kardeşim ellerine sağlık desteklerin için
Redmi note 3 pro kate için de belleriz TR üstadım

miyusuf0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Kaya
Cihazım
mi5™
Konular
0
arkadaşlar kısa ricam şu ki
sürüm 7.9.14 miui pro
akıllı yardımcıyı kullanmıyorum zaten hata veriyo.. kaldırmak istiyorum
zil seslerini ayarlardan değiştirmek istediğimde temalar durduruldu hatası alıyorum. yardım lütfen. artık sürekli rom kaldırıp yüklemekten yoruldum. 7.9.14 miui pro hepsinden güzel fakat bu hataları gidermeme yardımcı olur musunuz lütfen kullanmaya devam etmek başka rom yüklemek istemiyorum.

miyusuf0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Kaya
Cihazım
mi5™
Konular
0
Lütfen aaaacil yardıııııım

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
arkadaşlar kısa ricam şu ki
sürüm 7.9.14 miui pro
akıllı yardımcıyı kullanmıyorum zaten hata veriyo.. kaldırmak istiyorum
zil seslerini ayarlardan değiştirmek istediğimde temalar durduruldu hatası alıyorum. yardım lütfen. artık sürekli rom kaldırıp yüklemekten yoruldum. 7.9.14 miui pro hepsinden güzel fakat bu hataları gidermeme yardımcı olur musunuz lütfen kullanmaya devam etmek başka rom yüklemek istemiyorum.
Ayarlar>Ana Ekran kısmından Akıllı Yardımcıyı kapattınız mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Merhaba,

Şu anda 7.9.21 sürümünü kullanıyorum. Çeviri için teşekkür ederim. Bunda ufakta olsa wifi sorunu mevcut. Bunun dışında bazı uygulamalarda bug oluşuyor. Örneğin kelimelik oyununda arka planda açık bırakıyorum 15 20 dk yeniden açmak istediğimde uygulama siyah ekran da kalıyor. Bunlarda Rom un beta olması ile ilgili olabilir. Bunun dışında bir sorun görmedim. 7.9.14 de böyle basit sorunlar var mı ? Yoksa sıfırdan kurup denemem mi gerekir :).

Emeğinize sağlık.

Kelimelik dışında nadir rastladı iseniz bu soruna, sorun uyg kaynakli olabilir çünkü ben de özellikle kelimelik'te sıkıntı yaşadım. Hatta ayni romda, bu sitedeki escobar hocamın tr romunda çok yaşadım.
nickinizi de yazarsanız bu bahaneyle yeni bir rakip bulmuş olurum:)

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Global beta veya global stabil kullanın derim.
Özetle offical romlar haricinde hiçbir romun hata vermeme garantisi yoktur(ki stabil romlarda bile sorun oluyor)
Eskiden, işin başlarında rom kurmak, birsürü şey denemek bi fantaziydi, bazende gereklilikti fakat artık olay büyüdü, şimdi masaüstü bilgisayarların yerini telefonlarımız aldı, herşeyimizi onlarla yapıyoruz. Yapabildiklerimiz arttıkça, stabilite ve güvenliğe olan, ihtiyacımız herzamankinden fazla arttı, eskiden rootsuz telefon kullanamazdım, şimdi ondan bile çekinir oldum.
Gençlere lafım yok, kurcalasınlar

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miyusuf0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Kaya
Cihazım
mi5™
Konular
0