Selim kardeşim ellerine sağlık desteklerin içinMIUI ve MI 5 kullanıcıları; sizler için yaptığım çeviri ile sorunsuz bir şekilde çalışan MIUI PRO (TR)'yu sunuyorum.
Miuipro rom nedir? İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.
Fırsat buldukça romu Türkçe dil ekleme çalışmalarına devam ederek, her hafta Miuipro romun yeni sürümlerini sizler için Türkçe'ye çevirerek vermeye çalışacağım.
- Romun orijinalinde bulunan supersu yüklemesi magisk v.s. kullananlar olduğu için çıkarılmıştır. Tüm sürümler bu şekilde supersu yüklemesi çıkartılarak verilmeye devam edilecektir.
- İndirme Linkleri :
- Miuipro 7.9.14
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Miuipro 7.9.21
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayarlar>Ana Ekran kısmından Akıllı Yardımcıyı kapattınız mı?arkadaşlar kısa ricam şu ki
sürüm 7.9.14 miui pro
akıllı yardımcıyı kullanmıyorum zaten hata veriyo.. kaldırmak istiyorum
zil seslerini ayarlardan değiştirmek istediğimde temalar durduruldu hatası alıyorum. yardım lütfen. artık sürekli rom kaldırıp yüklemekten yoruldum. 7.9.14 miui pro hepsinden güzel fakat bu hataları gidermeme yardımcı olur musunuz lütfen kullanmaya devam etmek başka rom yüklemek istemiyorum.
Merhaba,
Şu anda 7.9.21 sürümünü kullanıyorum. Çeviri için teşekkür ederim. Bunda ufakta olsa wifi sorunu mevcut. Bunun dışında bazı uygulamalarda bug oluşuyor. Örneğin kelimelik oyununda arka planda açık bırakıyorum 15 20 dk yeniden açmak istediğimde uygulama siyah ekran da kalıyor. Bunlarda Rom un beta olması ile ilgili olabilir. Bunun dışında bir sorun görmedim. 7.9.14 de böyle basit sorunlar var mı ? Yoksa sıfırdan kurup denemem mi gerekir .
Emeğinize sağlık.