Kendi cihazım ile global beta ile eu global beta ile karşılaştırma yaptığım da eu rom un /sistem alanında 1,5 GB boş alan vardı. Eu rom sadece Google nin en temel apk dosyalarını ilave ediyor. Global Beta resmi miui surumde ise maşallah ne ararsan var, hiç kullanmadığım Google apk dosyalari bile var. Sistemi orijinal miui romda niye bu kadar kastiriyorlar anlamıyorum.Evet
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet benim telefonda da aynı şu an eu 7.5.7 de 1.57 gb boşluk var. Ayrıca global romda google uygulamaların dışında farklı bir şey yok gibi ancak ne ile doldurmuşlar çok anlamadım.Kendi cihazım ile global beta ile eu global beta ile karşılaştırma yaptığım da eu rom un /sistem alanında 1,5 GB boş alan vardı. Eu rom sadece Google nin en temel apk dosyalarını ilave ediyor. Global Beta resmi miui surumde ise maşallah ne ararsan var, hiç kullanmadığım Google apk dosyalari bile var. Sistemi orijinal miui romda niye bu kadar kastiriyorlar anlamıyorum.
peki stabil sürüm'e ne zaman gelir bir bilgi var mı ? ayrıca bir kaç ekran görüntüsü atsanız bizde görsek çok iyi olur ...Eskiden OTA güncelleme gelip yüklenebiliyordu. Ancak son zamanlardaki romlarda Root varsa OTA güncelleme geliyor fakat yüklenemiyor, sonra bakıldığında da full romu indirip yüklüyor.
Burada belki yeni arkadaşlar için belirtmekte yarar var. OTA dediğimiz şey sadece güncellenen dosyaların indirilip yüklendiği güncellemedir. Boyutu bazen atıyorum 10MB olur bazen 400MB. Herşey olduğu gibi durur. Full romda ise tüm işletim sistemi yeniden yüklenir.
Gelen güncelleme stabil değil developer yani beta güncellemesi. Bu yüzden size gelemez.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
developer romda olması gerek. stabil romlarda yok sanırsam.Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacak,daha önce mi4 kullandım şuan mi5 cihazım yolda geliyor ancak mi4'te chinese romlarda çok güzel bir özellik vardı.iOS'da hızlı arama bölümü hani şu uygulamalar sayfasında aşağı çekerek uygulama ismini yazınca gelen kısım miui chinese versiyonunda vardı benim mi4'te..
Bu özellik miui8'de global rom da varmıdır acaba bilen varmı?
developer romda olması gerek. stabil romlarda yok sanırsam.
Global romlara konulmamasının sebebi ne,yani en azından manuel olarak seçilebilir bir seçenek yok mudur global betalarda