Miui8 yüklü olduğuna göre büyük ihtimalle Bootloader kilidi açıktır. Yine de emin olmak için Mi5 Unlock konusunda anlatılan yöntemlerle kilidin açık mı kapalı mı olduğunu kontrol edebilirsiniz. Açıksa forumdaki Mi Flash Tool ile rom yükleme videolarına bakarak istediğiniz romu yükleyebilirsiniz. Kapalıysa Unlock konusundaki videolu anlatımla açabilirsiniz.slm bende yeni bir mi 5 aldım aldığım arkadaş üzerinde mıuı 8 6.6.30 beta sürümü yüklenmiş bir şekilde teslim etti ama şuan mi 8 yazılımında sorunlar var ben stabil olanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü yüklemek isterim yardımcı olurmusunuz ..
hocam ben muı 7.5. teyim aynı hata resim kilit ekranına yüklenmiyor hatası veriyor.Arkadaşlar global dev Miui 8'i beklemekte artık fayda görmeyerek XiaomiEu miui 8 rom kurdum. Sürüm 6.7.21. Rom gayet iyi şimdilik. Hızlı ve stabil gibi. Lakin temalar uygulamasında sorun yaşıyorum. Kaynak yüklenemiyor hatası alıyorum. Romu full wipe ile kurdum. Dili İngilizce yaptım, defalarca verileri temizle vs şeyler yaptım ama nafile. Konu hakkında fikri olan birisi yardımcı olursa sevinirim. Saygılar...
kardeşim global stabil sürüm mi5 için ımuı 8 ne zaman gelecek?Lütfen forumda açık alanda kişisel bilgilerinizi vermeyiniz.
Forumda hazırlanmış olan rehberler sizler için hazırlanmıştır.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdilik 16 Ağustos tarihi geçerliliğini koruyor.kardeşim global stabil sürüm mi5 için ımuı 8 ne zaman gelecek?