Haber Gümrük muafiyet sınırı düşüyor...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışından alışveriş yapanlara kötü haber.Yurticinde pahalı ürünleri yurtdışından muadili cok uygun fiyatlara bulabiliorduk.Zaten düşük olan muafiyet biraz daha düşmüş.Hayirli olsun n diyelimclap~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum kurallarımızın oldukça açık yazıldığını düşünüyorum...

Forum Kurallarımız

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
  • 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • 3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.
Bu konuda dün özel olarak uyarı da yazmıştım... Her neyse, ne demek istediğimi anlayabilecek oldugunlukta olduğunuzu var sayarak her hangi bir cezai yaptırımda bulunmuyorum ancak konu içerisindeki konu ile ilgisiz ve tartışma içerikli mesajlar tamamen kaldırılmıştır.

Buna ek özellikle bu konu içerisinde ve diğer konularda ısrarla 3.16'ya aykırı davranan üyelerimizin hesapları tekrarı halinde askıya alınacaktır.

Konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt