Yardım Gülmeyin fake rom istiyorum

godsend

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
2
Mrb arkadaşlar..yaklaşık 3 hafta önce aranıza katıldım. ürünü hepsiburada'dan almıştım ve yazılım olarak MIUI 7.2.4.0.0 (MAACNDB) dediğimiz fake rom vardı. tabi bu duruma o zamanlar çok bozulmuş hb ile görüşmeler yaparak iade etmek istediğimi belirtmiştim. geçen bu zaman içinde bl kilidini açtırıp miui8 in 8.0 ve 8.1 ile başlayan versiyonlarını fastboot aracılığı ile güncelledim. işin aslı pişmanım. neden derseniz bu fake rom da ses kalitesi (seviye, berrraklık vs vs) hem telin ahizesinde (karşı tarafın sesinin duyulması) hemde müzik çalarında oldukça güzeldi. kulaklık ile konuşma yaparken en alt seviyeye alıyordum ve konuşma sesinin yüksekliği o kadar fazla idi ki karşı tarafa biraz kısık konuş bağırma diyordum. aynı zamanda müzik çalarda kendime göre yaptığım e.q ayarından o kaar memnundum ki; formlarda mi5 in sesi yetersiz yorumlarını şaşkınlıkla okuyordum. meğer güncelleme alan orjinal rom larda durum böyleymiş. hatta bi kaç sitede bu konuya değinilmiş china versiyonlarında ses durumu çok daha iyi diye..işin özü sanmıyorum ama bu fake dediğimiz MIUI 7.2.4.0.0 (MAACNDB) bulma şansımız varmı? ben ona geri dönmek istiyorum..ses gerçekten de iyi idi..yada şu anki rom larda bir çözüm öneriniz varmı?

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Fake rom ile karşılaşmadım lakin bahsettiğiniz ahize sesi falan resmi miui7 sürümlerinde mevcuttu zaten.
Ben de 7'den 8'e geçince aynı durumu farketmiştim.
Resmi Global Rom :
EU tabanlı Rom :
Tavsiyem : eu V7.5.7.0

Oyla:

godsend

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abdulvahap bey peki bu tavsiye ettiğiniz eu V7.5.7.0 rom u ben miflash ile yükleyebiliyormuyum. bu konuda yeniyim ve şimdilik sadece fastboot modunda miflash ile yükleme yapmayı biliyorum. birde sizde bu eu tabanlı rom'a dönüşmü yaptınız yoksa bu ses olaylarını gözardımı ettini?

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Verdiğim linkteki dosyalar zip uzantılı yani twrp üzerinden yüklenir.
Ben denemedim ama güncelleyici üzerinden güncelleme paketi seçerek de yükleyen arkadaşlar var sanırım araştırmadan denemeyin.
Fastboot modunda eu tabanlı rom yüklenmez Global rom yükleyebilirsiniz.
Evet ben gözardı ettim eu tabanlı miui8 rom kullanıyorum 7nin aradığım kısımları var ama...

Oyla:
Üst Alt