Soru Güç tuşundaki sorun?

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Merhaba arkadaşlar.

Güç tuşuna bastığımda bazen ekranı kapatmıyor bazen de kapatıp yeniden açıyor 2 kere basılmış gibi.

Sanırım bozulmaya başladı tuş, aynı durumu yaşayan var mı?

Şahsen bu kadar dandik olacağını tahmin etmemiştim tuş takımının.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Durum Çubuğundaki Ekranı Kilitleme İkonu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizde miui romu var sanırım ama ben saf android kullanıyorum. :) gerçi şu an miui10 kurulum dosyalarını indiriyorum inşallah becerebilirim.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sizde miui romu var sanırım ama ben saf android kullanıyorum. :) gerçi şu an miui10 kurulum dosyalarını indiriyorum inşallah becerebilirim.
Şimdilik; rom atma, flash'lama, fasboot gibi teknik konuları bilmiyorum, telefonu bu şekilde aldım ve kullanıyorum, belki ileride bu gibi teknik konulara girebilirim.

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Miui kurduğunuzda iphone'daki gibi kısayol düğmesi ekleyerek tuşları sanal olarak kontrol edebilir ve ekranı kilitlemeyi hızlıca yapabilirsiniz açmak için de ekrana çift dokunarak kilit açma özelliğini kullanabilirsiniz. Stock romda da nova launcher kullanarak çift tıklama ile kilitleyip, parmak izi ile açabilirsiniz.

Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Miui kurduğunuzda iphone'daki gibi kısayol düğmesi ekleyerek tuşları sanal olarak kontrol edebilir ve ekranı kilitlemeyi hızlıca yapabilirsiniz açmak için de ekrana çift dokunarak kilit açma özelliğini kullanabilirsiniz. Stock romda da nova launcher kullanarak çift tıklama ile kilitleyip, parmak izi ile açabilirsiniz.
Sizin konunuz sayesinde miui romu kurdum şimdi. :) 16 gb olma sıkıntısını da tekrar flashlayarak çözebilirsem inşallah güzel olacak

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Sizin konunuz sayesinde miui romu kurdum şimdi. :) 16 gb olma sıkıntısını da tekrar flashlayarak çözebilirsem inşallah güzel olacak
Sadece "userdata" dosyasını fastboot üzerinden flaşlayın, başka bir işlem yapmayın hocam

Oyla:
Üst Alt