Soru Gtx8 panele rom önerisi

jawexmoon75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jawex
Cihazım
Mı 12t pro
Konular
1
Dostlar selam device hw infodan baktımda panelde gtx8 yazıyor ilk başta pixelos kurdum ama dokunmatik çok geç cevap veriyordu sonra crdroid kurdum aslında memnunum ama bazen dokunmatik sorunlar yaşatıyor bu paneli kullanıp onerebilecegiz bir rom varmıdır?

Özelleştirme olsun olmasın fark etmez stabil hızlı ve batarya seri bitmesin diye temenni ediyorum ama üçünü bir arada bulmak zor önereceğiniz romları bekliyorum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada denedigim romlar şöyle evolationx voltageos matrixx ve project infinity şuan crdroid 13.2 ve souleye kernel kullanıyorum dokunmatik ve seri şarj bitiriyor harici seri ve akıcı cihaz

Ayrıca evulationx ve project infinity dvstrkernel birlikte çalışmıyor bunu belirteyim
Project Matrix ile souleye kernelin iyi çalıştığını söyleyenler var ve lineageos diyenler var buradan bir yardım gelmez ise bunları deneyeceğim.

Lineageos ile dvstrkernel iyi çalıştığını söyleyende var

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251116-111811_Device Info HW.png
    Screenshot_20251116-111811_Device Info HW.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12

Cihaza ait rom, kernel, custom rom, soru ve sorunlarınız için tek konu altından devam edelim.

jawexmoon75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jawex
Cihazım
Mı 12t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cihaza ait rom, kernel, custom rom, soru ve sorunlarınız için tek konu altından devam edelim.
Sağolun hocam ama istediğim şeyi orada bulamadım. Benim gibi bir çok kişide eğer bu panel türü var ise benim konudan yardım alabilirler.

Ben dediğim romları 2 hafta günlük kullanıp bu konuya yazacağım.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Sağolun hocam ama istediğim şeyi orada bulamadım. Benim gibi bir çok kişide eğer bu panel türü var ise benim konudan yardım alabilirler.

Ben dediğim romları 2 hafta günlük kullanıp bu konuya yazacağım.

Aynı panel benim cihazımda da mevcut ve dediğiniz gibi CrDroid Rom'da dokunmatik bazen basmıyor veya geç algılıyordu bu yüzden kendim Project Matrixx kullanıyorum ve çok memnunum. Custom rom seçimi tamamen kişiseldir. Ben Project Matrixx beğenirim siz ArrowOs beğenirsiniz yani renkler ve zevkler her zaman farklıdır.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Benim cihazda da aynı panel var. infinityX 3.4 ve AfterlifeOS 8.0 romları oldukça iyi. Uhqqow (Vantom) kernel ile kullanıyorum.

jawexmoon75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jawex
Cihazım
Mı 12t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı panel benim cihazımda da mevcut ve dediğiniz gibi CrDroid Rom'da dokunmatik bazen basmıyor veya geç algılıyordu bu yüzden kendim Project Matrixx kullanıyorum ve çok memnunum. Custom rom seçimi tamamen kişiseldir. Ben Project Matrixx beğenirim siz ArrowOs beğenirsiniz yani renkler ve zevkler her zaman farklıdır.
Dediklerinizde haklısınız ama velakin note 10 pro gibi bir 3 4 senelik bir cihaz için artık özelleştirme veya herhangi bir farklılık arayışım yok. O yüzden bir konu açtım ve stabil olan bir romu uzun bir süre kullanmaktan yanayım. Project Matrix romu hangi kernel ile kullanıyorsunuz?

Benim cihazda da aynı panel var. infinityX 3.4 ve AfterlifeOS 8.0 romları oldukça iyi. Uhqqow (Vantom) kernel ile kullanıyorum.
İşte bu teşekkür ederim farklı bir konuya yazdığınız kerneli bilgisayarıma kaydettim. Dediğiniz romlarıda deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim. İki rom arasında ne gibi farklılıklar mevcut?

Birde panelden kaynaklı dediğiniz gibi basmama ve algılama var siz Unofficial Arrow kullandınız mı? Önerirmisiniz

Üst Alt