Yardım Gsm ve wifi ile internet hız problemi yaşıyorum--saf android ayarlarından şüphe ediyorum -- birşey atlıyorum ama ne? yardım edermisiniz?

bilgin_yener

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilgin yener
Cihazım
Xioami Mi a1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
güncel global rom
Telefon Modeli
Xioami Mi A1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Üstatlar, 1 yıldır severek ve isteyerek Mii A1 kullanıyorum. hiç rom vs yüklemedim cihazı yormadım. Ancak 2 problem yaşıyorum.

1. problem 4.5 g sim karta geçtiğimden beri bir çok noktada baglantı hızı problemi yaşıyorum.
Örnegin aynı sim kartı aynı yerde ve aynı saat dakikalarda Samsung J2 (2-3 yıllık bir model) takıyorum ve 4.5 g görüyor baglantı hız testi yapınca 25-30 megabits görüyor
ama kendi cihazıma aynı yerde aynı dakikalarda taktığımda ekranda 4.5 g yazmasına ragmen 2-3 megabit hızda kalıyor. çok ciddi bir hız farkı oluyor. Hattım tt prime. Formatlar attım forumlarda dolaştım net cevap bulamadım. *#xxxx vs yapılan bir menü var ordan olabilir mi? Şimdi cihaz bozuk diyeceksin ama değil neden dersen bayramda istanbuldaydım ve taksimde bir kafede oturuken hız testi yaptım 90 megabits hızı gördüm ve telefon uçuyordu...! Yine izmirde bir çok noktada 20-40 megabit hızları rahatlıkla görüyorum. Ama telefon dengesiz davranıyor ayrıca hat olarak türk telekom prime kullanıyorum.

2. problem yine ayarlardan olduğunu düşündüğüm wifi baglantı hız problmi,
Evde süper online var fiber, mi A1 ile wifi baglanıyor sinyal mükemmel yazıyor hız testi yaptığımda 5-7 megabit çıkıyor aynı anda samsung j2 ıle wifi testi yapıyorum inanırmısınız 30 megabit ile fibere baglanıyor, modeme reset attım süper online aradım neler yaptım telefona defalarca format attım çözüm bulamadım. Lütfen bu konuda nasıl bir çözüm bulmalıyım. Saygılarımla

Şuana kadar denediklerim
3g modunda kullanmak - işe yaramadı
telefona format atmak - işe yaramadı
ag ayarları ayarları sıfırla var gsm için - işe yaramadı
----------------
wifi için denediklerim
format atmak
modeme format
modemin yerini değiştirmek
ag adını değiştirmek
agı silip defalarca geri kaydetmek

Cemil Araz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi mi A2
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Kardeş mi a2 kullanıyorum 4.5 g ve wifi problemi yaşıyorum bende format attım resetledim her yolu denedim modeme yapmadığım ayar atmadığım reset kalmadı benimde eski Samsung Galaxy grand 2 cihazım benden hızlı int alıyor bende sorunu yazdım foruma çözüm bulamadım hala

Oyla:
Üst Alt