- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Redmi note 9
- Konular
- 11
Şuanda Türk Telekomdan 40gb artı sınırsız sosyal medyaya 390tl ödüyorum ve tarifem 15 gün sonra bitiyor. Şuan yurtta kalıyorum ve olduğum bölgede internet hızı berbat Türk Telekomda. 5g ye geçildiğinden beri hat sürekli kopuyor 20mbps si geçmiyor vesaire vesaire( ki bunlar baz istasyonuna 500 metre mesafede olmamıza rağmen böyle. ) şuan mecburi olarak 3g kullanıyorum çünkü arama yaparken bile hat kopuyor. Olduğum bölgede vodafone ve türkcell gayet iyi çekiyor, yaptığım testlerde hep 200mbps nin üzerini gördüm.
Asıl sorma gelirsek sizce hangi firmaya geçmeliyim yada hangi paketi seçmeliyim olacak. Vodafone da bana uygun en ucuz paket 60gb sınırsız sosyal medyalı paket 900tl, Türk Telekomda 65gb artı sınırsız sosyal medya 680tl, türkcellde sınırsız sosyal medya paketi bulamadım maalesef.
Sizce nasıl bir yol çizmeliyim?
Asıl sorma gelirsek sizce hangi firmaya geçmeliyim yada hangi paketi seçmeliyim olacak. Vodafone da bana uygun en ucuz paket 60gb sınırsız sosyal medyalı paket 900tl, Türk Telekomda 65gb artı sınırsız sosyal medya 680tl, türkcellde sınırsız sosyal medya paketi bulamadım maalesef.
Sizce nasıl bir yol çizmeliyim?