Sohbet Gsm tarife önerisi lazım

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Şuanda Türk Telekomdan 40gb artı sınırsız sosyal medyaya 390tl ödüyorum ve tarifem 15 gün sonra bitiyor. Şuan yurtta kalıyorum ve olduğum bölgede internet hızı berbat Türk Telekomda. 5g ye geçildiğinden beri hat sürekli kopuyor 20mbps si geçmiyor vesaire vesaire( ki bunlar baz istasyonuna 500 metre mesafede olmamıza rağmen böyle. ) şuan mecburi olarak 3g kullanıyorum çünkü arama yaparken bile hat kopuyor. Olduğum bölgede vodafone ve türkcell gayet iyi çekiyor, yaptığım testlerde hep 200mbps nin üzerini gördüm.
Asıl sorma gelirsek sizce hangi firmaya geçmeliyim yada hangi paketi seçmeliyim olacak. Vodafone da bana uygun en ucuz paket 60gb sınırsız sosyal medyalı paket 900tl, Türk Telekomda 65gb artı sınırsız sosyal medya 680tl, türkcellde sınırsız sosyal medya paketi bulamadım maalesef.
Sizce nasıl bir yol çizmeliyim?

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
Vodafone Koç ailem paketleri ve Vodafone eş dost paketleri Uygun ama herkes gecemiyor, hava parası alıyor bu işi yapanlar

Kmlhc.510

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 15
Konular
0
Facebook da Vedat yiğit var Vodafone da tarife yapar kendisi onu Bulsan iyi olur

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Peki hocalarım sizce şuanki hattı faturasıza geçirip yeni hat almak ne kadar mantıklı? Şuanki hattım babamın üzerine ve bende başka şehirdeyim.

Üst Alt