- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Hocam NFC ve Volte çalışıyor mu?
Teşekkürler hocam novayı kendiniz yüklediniz sanırım değil mi?Ekran ve ayar görüntülerini 1-ci sayfaya ekledim.
Evet novanı kendim kurdum. SD de vardı.Teşekkürler hocam novayı kendiniz yüklediniz sanırım değil mi?
O zaman yüklemeye gerek bile yok hocam pixel experience tarzı bir şey olaydı iyiydiGboard klavye kurdum. Romu da Kendi isteğim üzere ayarladım. Nova launçer. Jest ile idare etmek. Bana öyle geldi ki, displey hassaslığı stokdan daha iyi.
Magisk eski yöntemle kuruluyor. Magisk dosyasını atıyoruz SD- ye Twrp üzerinden flaş ediyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ancak deodex - den farklı olarak. Çok şeyleri kendimiz ayarlamalı. Host yeniden yazmak lazım. Reklamlar çok .
Hocam sanırım bu rom beta falan daha bunları düzeltmeleri lazım siz uğraşacaksanız ben ne anladım bundan Rom yapımcısına sizin adınızıda yazsınlar bariİyi tarafları çok. Mesela sırf android olması. Çağrıları kayıt etmesi, En önemlisi ise brick olmaması. Ne yapıyorsan yap brick olmayacak.
Bazıları Google uygulamalarını kullanmıyor. Bu yüzden iyi pil tasarrufu ediyorlar. Benim fikrimce bir kere zahmet çekip iyi ayar yapıp bir süre kullanmak olar. Bildiğim kadarıyla güncellemeleri de tez tez yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reklamları kapatmak için. Yeniden adlandırma .zip silmek ve sistem/etc yolu ile değişmek .