- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 15
efsaneee 
Vay be efsaneResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bunda ekran geç gelme bugu yok gibi şuanlık valla bilmiyorum deneyeceğim Okitayı denedim normal geldi bi okitalı kullanıcam bi kowalskili bakalım. Rom baya akıcı ve güzel şarjıda iyi gidiyor gibi.Hocam grupta bir de kernel muhabbeti dönüyor okita kernel daha mı iyi Q romlarda? Siz hangisini kullanıyorsunuz geçen bahsettiğiniz buglar var mı şarjı falan nasıl
merak ettim açıkçası![]()
Kullandığım romdan memnunum ama sıkıldım artık bir de beklemede çok şarj yiyor gece wifi açık 2gde 6 saat uyuyorum %6 şarj gidiyor resmen. Bir de PE romu deneyeyim bakalım. Bu arada romda en iyi çalışan gcam hangisi hocam bilgin varsa faydalanmak isterimHocam bunda ekran geç gelme bugu yok gibi şuanlık valla bilmiyorum deneyeceğim Okitayı denedim normal geldi bi okitalı kullanıcam bi kowalskili bakalım. Rom baya akıcı ve güzel şarjıda iyi gidiyor gibi.Parmak izi fix'i var. Kuran olursa yazarım.
Kullandığım romdan memnunum ama sıkıldım artık bir de beklemede çok şarj yiyor gece wifi açık 2gde 6 saat uyuyorum %6 şarj gidiyor resmen. Bir de PE romu deneyeyim bakalım. Bu arada romda en iyi çalışan gcam hangisi hocam bilgin varsa faydalanmak isterim![]()
Teşekkür ederim operasyona başlıyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
XML'yide ekledim hocam Gcam/Configs7 içine atıp restore edeceksiniz.![]()
Emeğine sağlık Hocam, paylaşım için teşekkürler.Sayenizde güncellenen her romdan haberdarız.Paylaşmanın yanında deneyimleyerek, sorunları da yenilikleri de aktardığınızdan, değişim kararını kolaylaştırıyorsunuz.![]()
Geliştirici: Kyoto44
Pixel Experience nedir?
Pixel Experience, AOSP tabanlı bir ROM olup, Google uygulamalarını ve tüm Pixel araçlarını içerir (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, açılış animasyonu)
Düzenli olarak güncelleme alarak; güvenlik yamasını ve cihazı sürekli güncel tutar.
Misyonumuz, cihazın düzgün çalışması için gerekli olan ve faydalı özelliklerin yanı sıra mümkün olan maksimum istikrar ve güvenliği sunmaktır.
Neler çalışıyor?
Wifi
Mobil veri
GPS
El feneri
Ekran kaydı
Bluetooth
NFC
Ses / titreşim
Bilinen sorunlar (İlk Sürüm)
Parmak İzi
(GAPPS paketi rom'a dahildir kurmayınız)
Rom Kurulumu:
1-Telefonunuzu TWRP moduna alın.
2-Format Data "yes" yapın.
3-Reboot recovery seçeneğini kullanın.
4-TWRP Install kısmından FW_Qxxxxx.zip dosyasını flashlayın.
5-Ardından indirdiğimiz rom'u flashlayın.
6-Telefonu yeniden başlatın.
NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız.
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir