- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Yok hocam ben masik 9.4teyimsen revosa gecmissim masikten dahami iyi
Yok hocam ben masik 9.4teyimsen revosa gecmissim masikten dahami iyi
anladim hocamYok hocam ben masik 9.4teyim
Şu an yayınlanan beta ama ben 8.5 den itibaren masik kullanmaya başladım ve o zaman stabil vardı. En son 9.1 falan kullandım o da stabil idi. Şu an neden stbili yok anlam veremiyorum.beta. masikte kararlı sürüm olmaz.
romu kurunca masik stabil yazısı için diyorsan o çeviri hatası olarak oluyor genelde. masik hep beta olarak varŞu an yayınlanan beta ama ben 8.5 den itibaren masik kullanmaya başladım ve o zaman stabil vardı. En son 9.1 falan kullandım o da stabil idi. Şu an neden stbili yok anlam veremiyorum.
Hata mı bilmem hocam ama romu kurduktan sonra telefondan rom bilgilerine bakınca stable yazıyordu. Daha önce elimde ekran görüntüleri de vardı ama sildim. Tabi o bir hata ise bilemem doğrudur dediğiniz.romu kurunca masik stabil yazısı için diyorsan o çeviri hatası olarak oluyor genelde. masik hep beta olarak var
Her sürümünde öyle yazıyor ama stabil değiller Masik haftalık beta üzerine yapıyor romlarını.Hata mı bilmem hocam ama romu kurduktan sonra telefondan rom bilgilerine bakınca stable yazıyordu. Daha önce elimde ekran görüntüleri de vardı ama sildim. Tabi o bir hata ise bilemem doğrudur dediğiniz.
Bende masikteyken sevmiştim derp kurdum kullanamadım geri eu kurdum hata ettim revos nasıldı senceGlobal'den EU Beta'ya oradan RevOS'a oradan DerpFest'e geçtim son olarak MasikX'e geldim 5-6 saattir kullanıyorum ama şimdilik bana en çok hitap eden rom buymuş gibi geldi.