- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Pil sonunda ekran sürenizi atarsanız merak ettim.
Bende atayım mi hocam
Pil sonunda ekran sürenizi atarsanız merak ettim.
Hocam 2012 2013 arasında ios dan geçiş yapmıştım, sonra tekrar ios a geçmiştim. Hala Android batarya mantığını anlamadım.Pil sonunda ekran sürenizi atarsanız merak ettim.
Hocam pil kullanım detaylarından Ekrana tıklayacaksınız orada süre yazıyor, ekran açık kalma süresi ekranınız açık oldukça o süre artar. Kilit ekranını açsanız bile 2 saniye o süreye eklenir.Hocam 2012 2013 arasında ios dan geçiş yapmıştım, sonra tekrar ios a geçmiştim. Hala Android batarya mantığını anlamadım.
Ekran süresi net bir sonuç verir mi bilemiyorum. Telefonda video izlersen süre ayrı, oyun oynarsan ayrı, internette gezinirken ayrı sonuçlar veriyor. Ortalama 5 saat diye biliyorum, net bir saat verememin nedeni oyun oynarken sürekli şarja takmamdandır. Bundan sonra deneme yapıp paylaşırım.
Hocam sağlasın biliyorum, oradan bakıp yazmıştım.Hocam pil kullanım detaylarından Ekrana tıklayacaksınız orada süre yazıyor, ekran açık kalma süresi ekranınız açık oldukça o süre artar. Kilit ekranını açsanız bile 2 saniye o süreye eklenir.
Devamınıda atarsanız iyi olur. Mıuı 10 mıroom son betasını yukledım telefon bos olmasına rağmen takılma kasma cok var. Belkıde fde.aı dendır kapattım bugun onuda.Ekran sürem bu şekilde şuanlık.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
çoğunlukla oyun oynadım.Hocam sağlasın biliyorum, oradan bakıp yazmıştım.