- Adım
- julio de jes
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 0
Do you speak translate?
Ses kaydedici bahsediyorsun?
Brezilya'lıyım ve google çevirmen kullanmak zorundayım
Do you speak translate?
Ses kaydedici bahsediyorsun?
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı? Burası türkçe bir forum olduğu için türkçe konuşmak zorundayız.Brezilya'lıyım ve google çevirmen kullanmak zorundayım
Ya parmak izi tanıttım ama çalışmıyor diyor muhtemelenEkran görüntüsü atma şansınız var mı? Burası türkçe bir forum olduğu için türkçe konuşmak zorundayız.
Aynen. Yardımcı olalım ya. İngilizce yazalım adama bari.Youtube'daki videomdan gelmiş büyük ihtimalle siteye.![]()
Aynen. Yardımcı olalım ya. İngilizce yazalım adama bari.
Bir sürü insan kullanıyor hocam bende dahil. Stabil rom, hiç bir bug ile karşılaşmadım.Romu test eden varmı?Stabil mi kilit ekranında uyanma süresi çağrı geldiğinde geç ekran açılması gibi problemler varmı acaba
Şuan muiuimix beta dayım pek hoşuma gitmedi stabile problemleri var o zaman sözünüz ile hemen download yapıyorum hasret kaldık stabil aosp romlaraBir sürü insan kullanıyor hocam bende dahil. Stabil rom, hiç bir bug ile karşılaşmadım.
Hasretinizi gidereceğinden fazlasıyla emin olabilirsiniz.Şuan muiuimix beta dayım pek hoşuma gitmedi stabile problemleri var o zaman sözünüz ile hemen download yapıyorum hasret kaldık stabil aosp romlara![]()