- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Hocam masik Rom zaten pek çok ses modülü ile sıkıntı yapıyor
indiğine eminim ya sorun yoktu indirirken. işlem bitti yazısı geldi ekran reboot dedim işte bendeİndirdiğiniz dosya tam inmemiş olabilir işlem kendiliğinden mi sonlandı
Tamamdır hocam sadece EU 20.1.16 da çalışmış modül. AOSP'larda calısıyor direkt.Mi 9 SE MIUI 11.0.6 Global sürüm bende de çalışmadı. Uygulamaya basıyorum tepki vermiyor.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece EU'da çalışıyormuş hocam o zaman demek ki maalesef yapacak bir şey yok.Hocam Masik X 9.3 te de çalışmıyor maalesef. Bugün ROM değiştirdim, üstteki arkadaşın belirttiği gibi durduruldu hatası alıyor veya hiç açılmıyor. Fazla zorlayınca telefon kendine restart atıyor.
Mi 9 SE için yayınlanmış bir modül hocam, diğer cihazlarda çalışmaması çok normal.Arkadaşlar uygulama port yapılmış bir uygulama dolayısıyla her cihazda çalışacak diye bir kaide yok. özellikle android 9 sürümüne özel hazırlanmış, benim gibi android 10 sürümünde olanların çalıştırma şansı çok daha düşük.
Mi 9 SE'mi telefonunuz ?Arkadaşlar mi room kullanıyorum ben de magisk 20.1 ve 7.4.0 managerle çalışıyor uygulama diğer magisk sürümlerinde çalışmıyor bilginize
Q rom kullanıyorum bu arada