widget kısmında bazı yerler kalmış müsaade varsa düzelte bilirim.Teşekkürler hocam iyi kullanımlar.
Tabii hocam, duzelttikten sonra Pm yolu ile iletirseniz eklerim konuya.widget kısmında bazı yerler kalmış müsaade varsa düzelte bilirim.
İndiremiyorum nedeElinize, emeğinize sağlık hocam, paylaşım için teşekkürler, Şeytan tekrar Miui yükle diyor, direniyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
dosya indi ama bunu neyle nasıl açıp kuracağız detaylı bir anlatım olsa seviniriz.
Üstad dediğin gibi yapıyorum kurulum sorunsuz ama temalara gelmiyorTemalar uygulamanizda İçe Aktar seçeneği yoksa
Miui theme editor uygulamasını play storedan indirin.
1.Uygulamayı açın ve browseye tıklayın.
2.İndirdiğiniz klasöre girip temayı tıklayın ve tamam diyin.
3. Start'a tıklayın açılan sayfada ''NEXT'' diyin ardından ''FİNİSH''.
4.Gelen seçeneklerde '' İNSTALL'' sonrasında ''OK'' tıklayın tamamdır.
temalar uygulamanıza girin tema orda olacak artık.
Üstad dediğin gibi yapıyorum kurulum sorunsuz ama temalara gelmiyor
Bu uygulamayı yükleyin dosyayı seçin uygulayın.Hocam ilgili kategoride konu acip yardim isterseniz konu hakkinda daha bilgili arkadaslar yardimci olabilir, Eu rom kullanıyorum tema uygulamam da içe aktar özelliği var hiç boyle bir sorun yaşamadığım içinde çözümünü bilmiyorum. Tema yüklemenin en bilindik 2 yöntemi ya içe aktar ya da Theme editör kullanmaktır. İkisi de olmuyorsa nadir bir sorundur, ayni hatayı yaşayıp çözen insanlar olabilir.
Bu uygulamayı yükleyin dosyayı seçin uygulayın.Üstad dediğin gibi yapıyorum kurulum sorunsuz ama temalara gelmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Grumpy UI | Dynamic Island özellikli MIUI Teması
• İphone 14 İle Birlikte Tanıtılan Dynamic Island stilinde ki bildirimi sisteme entegre eden başarılı bir tema.
• Tema Türkçe'dir. Türkçeleştirme işleminde yardımcı olan agit77 ve AdemBey 'e teşekkür ederim.
•Guzel çalışıyor göze batan herhangi bir kasma hissetmedim.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir