Çözüldü Gri Renkte Ekranda İzler Belli Oluyor

Yaşadınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    8

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Bende de başladı bu durum, sanırım üretici farkından dolayı bunu yaşıyoruz. Panel Samsung değil cinli bir marka dolayısıyla ucuz ve bir okadar da kalitesi düşük. Chrome açtığımda herhangi bir tab olmadığında arkada masa üstündeki simgeleri görüyorum direk, telefon daha iki haftalık.

Oled ekranda başıma bu tarz birsey gelecegini bekliyordum eski telefonum s8+ vr taktığımda AOD nin izleri görünüyordu mesela, ama 3 yıl kullandım onu yani.

Şok olmuş durumdayım şu anda. Kalıcı bile olmasa bu kadar olmasını beklemezdim

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bende de başladı bu durum, sanırım üretici farkından dolayı bunu yaşıyoruz. Panel Samsung değil cinli bir marka dolayısıyla ucuz ve bir okadar da kalitesi düşük. Chrome açtığımda herhangi bir tab olmadığında arkada masa üstündeki simgeleri görüyorum direk, telefon daha iki haftalık.

Oled ekranda başıma bu tarz birsey gelecegini bekliyordum eski telefonum s8+ vr taktığımda AOD nin izleri görünüyordu mesela, ama 3 yıl kullandım onu yani.

Şok olmuş durumdayım şu anda. Kalıcı bile olmasa bu kadar olmasını beklemezdim
Çoğu kullanıcı bunu fark edemiyor sanırım çünkü sadece gri renkte belli oluyor. arkadaşımda da mi 9t pro vardı bana çözüm arıyordu dedi şu eski paylaşımdaki gri resme baksana bi baktım daha sonra kendiside bakmış bir de ne görsün aynısı ondada var sanırım amoledin kronik problemi
Bu arada siz hangi cihazı kullanmaktasınız?

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Çoğu kullanıcı bunu fark edemiyor sanırım arkadaşımda da mi 9t pro vardı bana çözüm arıyordu dedi şuan baksana bi baktım daha sonra kendiside bakmıs bir de ne görsün aynısı ondada var sanırım amoledin kronik problemi
Bu arada siz hangi cihazı kullanmaktasınız?

Bu nispeten bizimkinin samsung üretimi oled olmamasından kaynaklı, dediğim gibi üretici hem mi9 hem de mi note 10in oled ekran üreticisi Visionox isimli bir Çinli firma, bu firma aynı zamanda xiaomi nin şu mix alpha sinin kıvrımlı oled ekranını da üretmiş.

Ben de mi note 10 kullanıyorum.

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bu nispeten bizimkinin samsung üretimi oled olmamasından kaynaklı, dediğim gibi üretici hem mi9 hem de mi note 10in oled ekran üreticisi Visionox isimli bir Çinli firma, bu firma aynı zamanda xiaomi nin şu mix alpha sinin kıvrımlı oled ekranını da üretmiş.

Ben de mi note 10 kullanıyorum.
Bu telefonuda kronik problemi yok diye almıştım ama daha önce fark eden olmadı sanırım alsam yine xiaomi alırdım ama düşününce herhalde tüm oled ekranlarında bunu yaşayacağım ekran değişmek zaten bir çözüm değil. Dikkat etmemeye çalışıcam artık napalım.Bu arada cihaz yurtdışı yurt içi olsa şuan garantiye göndermiştim muhtemelen.

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Bu telefonuda kronik problemi yok diye almıştım ama daha önce fark eden olmadı sanırım alsam yine xiaomi alırdım ama düşününce herhalde tüm oled ekranlarında bunu yaşayacağım ekran değişmek zaten bir çözüm değil. Dikkat etmemeye çalışıcam artık napalım.Bu arada cihaz yurtdışı yurt içi olsa şuan garantiye göndermiştim muhtemelen.

Çoğumuzun yurt dışıdır herhalde :)

Ucuz etin yahnisi diyelim hocam, bende çok gri ekrana denk gelmemeye çalışacağım. BL açılsın ilk işim substratum ile Chrome a felan tema atmak olacak tam siyah bir telefon istiyorum. O zamana kadar gözüme batar herhalde :)

Üst Alt