- Adım
- Alp
- Cihazım
- K6000 pro
- Konular
- 36
Yeni tanıtılan markarların çoğu ilk başlarda çok ucuz ama kabul edilebilir özelliklerde telefon üretmeye çalışıyor. Bende bu çabayı mantıklı buluyorum.
Gretel A6 modelinde parmak izi ve 4g ye yer vermis. Bununla birlikte fiyatını ise sadece 70 dolar olarak belirlemiş. Nokia tuşlularını bulamıyoruz artık bu fiyatlardan.
İki adet renk seçeneğimiz var biri siyah diğeri ise beyaz. Galiba kasada aliminyum malzemeler var. Aliminyum kasa olduğunu düşünmüyorum. Lg G6 ya oldukça benzeyen Gretel a6 nın tasarım olarak benden tam puan aldığını söyleyebilirim yani g6 da tam puan almış oluyor benden.
Cihaz 5,5 in Hd ekran ile gelecek. Ekran sharptan çıkma.
13 e 5 megapiksel kamera mevcut. Kameralar samsungtan.
ACC box speaker denmiş. Ne gibi artıları eksileri var bilmiyorum. Bilen bana da anlatsın.
İşlemci kısmında mt6737 kullanılmış ve 2GB ram ve 16GB hafıza mevcut.
Tüm bu bilgileri nerden mi topluyorum. Resmi sitesini inceleyebilirsiniz.
Gretel A6 modelinde parmak izi ve 4g ye yer vermis. Bununla birlikte fiyatını ise sadece 70 dolar olarak belirlemiş. Nokia tuşlularını bulamıyoruz artık bu fiyatlardan.
İki adet renk seçeneğimiz var biri siyah diğeri ise beyaz. Galiba kasada aliminyum malzemeler var. Aliminyum kasa olduğunu düşünmüyorum. Lg G6 ya oldukça benzeyen Gretel a6 nın tasarım olarak benden tam puan aldığını söyleyebilirim yani g6 da tam puan almış oluyor benden.
Cihaz 5,5 in Hd ekran ile gelecek. Ekran sharptan çıkma.
13 e 5 megapiksel kamera mevcut. Kameralar samsungtan.
ACC box speaker denmiş. Ne gibi artıları eksileri var bilmiyorum. Bilen bana da anlatsın.
İşlemci kısmında mt6737 kullanılmış ve 2GB ram ve 16GB hafıza mevcut.
Tüm bu bilgileri nerden mi topluyorum. Resmi sitesini inceleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir